koti, olohuone, sisustaminen, joukolatar
koti, olohuone, sisustaminen, joukolatar

Olohuoneen sisustuksessa on tapahtunut muutoksia, kun siirsimme olohuoneessa aikaisemmin olleen ruokapöydän tuoleineen keittiöön. Ruokapöydän ollessa olohuoneessa se jäi todella vähälle käytölle, joten halusimme pöydän ja sen ympärillä olevan mukavat Eamerin DSR-tuolit keittiöön ahkerampaan arkikäyttöön.

Ruokapöydän paikalta vapautui olohuoneeseen paljon tilaa ja pohdin miten hyödyntäisin kaiken tämän avaruuden. Tilalle tulikin nyt kaksi Hayn About A Chairia, jotka aikaisemmin olivat keittiössä pienen aamiaispöydän ääressä. Olin keväällä jo myymässä tuoleja, kun ne eivät mielestäni löytäneet kolmiostamme sopivaa paikka, mutta nehän sopivat hyvin olohuoneen nurkkaan. Seurakseen tuolit saivat Hayn Tray-pöydän.

Nyt voi olkkarissa nauttia kahvi- ja lukuhetkestä muuallakin kuin sohvalla. Ja kauniit tuolit saivat arvoisensa paikan.

Kotoisaa illan jatkoa sinulle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla