Jos haluan oikein nauttia kahvihetkestäni kävelen Helsingin Vanhassa Kauppahallissa sijaitsevaan Robert´s Coffeeseen. Kyseisessä kahvilassa on ihan omanlaisensa tunnelma, sellainen lämmin ja kotoisa, rakastanhan kauppahalleja. Erityiseksi paikan tekee todella ystävällinen ja henkilökohtainen palvelu, työntekijät juttelevat mukavia ja lupautuvat esimerkiksi tuomaan tilauksen pöytään, sellaisia pieniä juttuja, mutta joita itse ainakin arvostan arjen keskellä. Kahvilan vitriinistä löytyy aina herkullisia suolaisia ja makeita herkkuja. Itse erityisesti tykkään paikan smoothiesta ja se kookossuklaapötkylä, voi taivas. Latte maistuu täällä aina erityisen hyvältä. Nyt pakkasella ja kun joulu lähestyy vallitsee kahvilassa ja Vanhassa Kauppahallissa aivan erityinen tunnelma, suosittelen istahtamaan tämän kahvilan pöytään edes hetkeksi.

Olisi kiva kuulla mikä sinun suosikkikahvilasi on?

Kommentit (4)

piah
1/4 | 

itselläni on kaksi lempparia. kauppahallin kahvila sekä kahvila kaneli. ihana pieni kahvila joka sisustettu hyvällä maualla todella vanhoilla esineillä. myös coffee housessa ihanat kahvit.

Vierailija
2/4 | 

Osaatko sanoa, millainen on kyseisen paikan tarjonta gluteenittomista tuotteista?

Leena
3/4 | 

Oma suosikkikahvilani Helsingissä on Max´s Munkkiniemessä. Siellä kaikki tarjottava tehdään itse ja sen kyllä maussa huomaa. Ja kun hintakin on suht edullinen, ei ole ihme, että kahvilasta on tullut munkkiniemeläisten olohuone, jonne me espoolaisetkin otetaan hyvin mukaan.

Espoossa Kaisan kahvila on jo klassikko ja toinen leipomokahvila eli Halme Kauklahdessa ei petä koskaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla