Jos teet kotimaanreissuja Etelä-Savossa Mäntyharjun suunnalla suosittelen, että menet aamiaiselle Villa-Auroraan. Kyseessä on vanha historiallinen miljöö, jossa uudet omistajat ovat taidokkaasti remontoineet kahta erillistä rakennusta aamiaismajoitustarkoitukseen.

Paikka ei mainosta erillistä aamiaistaan julkisesti, mutta kun ilmoittautuu edellisenä päivänä halukkuuteensa aamiaiselle, tilaa varmasti löytyy. Omistajat haluavat näin varmistaa, että aamiaista ja tilaa riittää sekä majoittautuville että ulkopuolisille asiakkaille. Itse olin perjantaina yhteydessä Villa Auroraan ja seurueemme toivotettiin tervetulleeksi aamiaiselle seuraavana päivänä.

Miten suloinen ja tunnelmallinen paikka meitä odottikaan! Aamiaistilassa vallitsi erityisen kotoisa tunnelma, jonka loivat toki kaunis hempeä sisustus mutta ennen kaikkea ystävällinen omistajapariskunta. Asiakkaiden kesken oli ystävällinen ja puhelias fiilis, jollaista en ole pääkaupunkiseudun aamiaisilla kohdannut, luulenpa että mukavaan tunnelmaan vaikutti kovasti myös suloinen tyttäremme, jolle ihmiset mieluusti tulivat höpöttelemään, ihastelemaan ja lepertelemään.

Sen lisäksi että paikka on tunnelmallinen oli tarjolla oleva aamiainen todella hyvä. Buffetpöydässä oli tarjolla leipiä, puuroa, mysliä, leikkeleitä, lämpimiä ruokia, croisantteja, hedelmiä ja jälkkäriksi pullaa. Juomaksi oli mehua, kahvia ja teetä. Eli kiva monipuolinen perusaamiainen ja mieskin sai itselleen koottua oikein miehekkään annoksen. Hintaa tälle kaikelle oli vaivaiset 8€/hlö, aikas kohtuullinen tälle mukavalle kokonaisuudelle. En ollut uskoa hintaa maksuhetkellä, hieman erilaisiin hintoihin olen nimittäin tottunut pk-seudulla.

Pois lähtiessämme seurueemme oli todella haltioitunut paikasta. Oli ihana aloitus lomapäivälle.

Pääasiassa Villa Aurora tarjoaa siis aamiaismajoitusta, joten jos suunnittellet reissua Etelä-Savoon, niin varaa ihmeessä itsellesi ja perheellesi suloinen majapaikka. Vanhaan sairaalaan on remontoitu 16 erikokoista ja tyylistä huonetta. Pääsin aamiaisen jälkeen kiertämään Auroran isännän opastuksella majoitusrakennuksessa ja oli ilo huomata miten kivasti omistajapariskunta oli remontoinut ja sisustanut tunnelmallisia huoneita. Kyllä näissä kauniissa huoneissa rauhallisessa maalaismiljöössä mieluusti yöpyisi. Samalla voi käydä tutustumassa yhteen Suomen merkittävämpään kulttuuritapahtumaan eli Taidekeskus Salmelaan tai tehdä kesäretken Mikkeliin ja vaikka Visulahteen.

Vahva suositus.

B&B Villa Aurora

Tel: +358 45 615 6260

Tervaniementie 2
52700 Mäntyharju

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla