Pitkästä aikaa blogissa brunssivinkki, tai oikeastaan kiva aamiaispaikkavinkki viikonlopulle. Kävin nimittäin perheeni kanssa ennen meidän Dubain matkaa aamiaisella Hello Darlingissa. Iso Roobertinkadulla olevalla sisäpihalla sijaitsee hieman kätkössä tämä kodikas pieni kahvilabaariravintola.

Kyseessä on suloinen yhden huoneen kokoinen tila, jossa on oli alle kymmenen pöytäryhmää, joten pöytävarausta suositellaan. Varauksen pystyy tekemään näppärästi täältä. Ravintolasali on sisustettu kodikkaasti ja tyylikäs - erilaisia tuoleja, marmoripöydät, mageita valaistusratkaisua, rosoisia astioita, kultaa ja moderneja tauluja. Sopu sijaa antaa ja kiireisinä aikoina saattaa joutua/päästä tuntemattoman seurueen kanssa samaan pöytään. Ja englantiakin paikassa pääsee harjoittamaan, sillä mukavat nuoret työntekijät ovat ulkomaalaisia.

Hello Darlingin viikonloppuaamiainen käsittää vapaavalintaisen aamiaislautasen sekä mehun ja smoothien. Tämän lisäksi saa valita joko turkkilaisen jugurtin myslillä tai chia-puddingin. Hiukan aikaa piti suomentaa itselleen menuta, mutta tilaamamme jutut yllättivät iloisesti, itse päädyin uppomunaan ja loheen ja mieheni shaksuhukaan eli makkaraan lisukkeineen. Kahvi ei kuulu aamiaisen hintaan (siitä miinus), mutta me valitsimme hyvät erikoiskahvit juomiksi. Aamiaisen hinta on 19,5€. Ihan mieluusti maksoin hieman erilaisesta aamiaisesta kyseisen summan, varsinkin kun tarjoilut olivat varsin hyviä, raikkaita ja terveellisiltä. Me tänne vaikka heti huomenna!

Hello Darling, Iso Roobertinkatu 3–5 Helsinki, brunssi la ja su klo 10-15

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla