Äitini on asustellut jonkin aikaa Helsingin Kruunuhaassa, jossa hän on ollut omaa putkiremonttiaan paossa. Päätimme viime viikonloppuna mennä hänen uusille kotihuudeilleen kävelemään ja samalla nauttimaan aamiaista Café DaJaan.

Café DaJa sijaitsee Kruunuhaassa Mariankadulla, jonne se avautui tammikuussa. Kyseessä on saksalainen kahvila ja toinen kahvilan perustajista on tuttu aikaisemmin Viiskulmassa toimineen Crustumin omistajana. Kahvila ei heti näytä perinteiseltä saksalaiselta, mutta kahvilassa on tarjolla makeita saksalaisia leivonnaisia, radiossa soi saksalainen kanava, kahvi tulee Hampurilaisesta paahtimosta, seinillä käkikellot tikittää  ja henkilökunta puhuu saksaa.

Heti kahvilaan sisälle astuessamme meidät toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi, joka loi mukavan fiiliksen. Yställisesti seurueellemme osoitettiin kiva ikkunapöytä ja taaperolle löytyi nopeasti syöttötuoli. Muutenkin koko vierailun ajan kahvilassa sai todella hyvää palvelua. Kahvilassa vallitsi rento fiilis, naapurusto tuli piipahtamaan kahville ja jotkut istahtivat pidemmäksi aikaa nauttimaan aamiaista. Kahvilan kaksi eri huonetta on sisustettu kodikkaasti ja lämpimästi.

Café DaJassa on tarjolla joka päivä erilaisia aamiaisvaihtoehtoja, sekä valmiita annoksia että buffetteja. Arkisin on tarjolla aamiaisbuffet ja viikonloppuisin kyseinen buffet on hiukan runsaampi muun muassa leikkeleiden osalta. Arkisin Café DaJassa on muuten tarjolla lounasta. Aamiaisbuffet maksaa viikonloppuisin 19,50€ ja siihen kuuluu leipiä, leikkeleitä, jugurtteja, myslejä, salaatteja, mehuja, smoothieta, jälkkäriä, kahvia jne. jne. Kaikki tarjolla olevat olivat tuoreita ja herkullisia ja ne olivat siististi esillä. Kahvi oli hyvää ja smoothieta olisin voinut juoda lasi tolkulla, sen verran maukasta se oli.

Tosi mukava kahvila ja kiva aamiainen!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla