Kaupunkiviikonloppuisin aloitan aamuni usein aamiaisella tai brunssilla jossain helsinkiläisessä ravintolassa tai kahvilassa. Mutta aivan liian harvoin sitä tajuaa tuoda pientä (tai oikeastaan suurta) iloa arkipäivään aloittamalla päiväänsä hyvällä aamiaisella.

Vieraillessani babymoonillamme suosikkihotellissani Havenissa bongasin, että hotellin aamiaiselle ovat arkiaamuisin tervetulleita myös muutkin kuin hotellivieraat. Ajatus jäi muhimaan päähäni ja kun sopiva aamu tuli eteen pyysin äitiäni kanssani aamiaiselle Restaurant Haveniin.

Havenin aamiainen tarjoillaan upeassa Sundmanin talossa Kauppatorin laidalla, entisen ravintola Sundman´sin tiloissa. Kyseessä on juhlava historiallinen tila, josta avautuu merellinen maisema kohti Kauppatoria ja kauemmaksi ulapalle. Olin varannut meille pöydän etukäteen ja meitä odottikin kaunis pöytä ikkunan ääressä. Havenin aamupalapöytä notkui herkullisia ja hyviä tyypillisiä hotelliaamiaistuotteita, mutta aamiaisessa oli kuitenkin sellaisia pieniä juttuja, jotka tekivät siitä spessun. Itse ihastuin suurin croisantteihin, isoon latteen ja alkoholittomaan puolukkakuohuvaan. Kun kaiken kruunasi toimiva palvelu rennolla tvistillä, niin aamunaloitus oli täydellinen. Aamiainen on tarjolla tässä kauniissa ravintolassa arkisin kello 7.00 - 10.00 ja meillä sujui puolitoistatuntinen aurinkoisissa tunnelmissa. Aika luksusstartti tiistai-päivään, Heidi loves. Suosittelen!

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla