KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

A niin kuin ankka, B niin kuin biisoni, C niin kuin chincilla

Muistan lapsena tykänneeni aakkosjulisteista ja siitä se idea lähtikin, että haluan tyttäreni huoneeseen kivan aakkosjulisteen. Näin silmissäni jo värikkään julisteen, jossa olisi nimenomaan eläimiä, sillä eläimet nyt vaan tuntuvat olevan Hissun mieleen. Siitä alkoikin täydellisen julisteen metsästys ja onneksi kekkasin melko pian, että suomalaisella Pikkunorsulla saattaisi olla valikoimissaan aakkosjulisteita. Pikkunorsuhan on monelle tullut tunnetuksi erityisesti hauskoista lastenlaulu julisteistaan, mutta pienen yrityksen juliste- ja korttivalikoima täydentyy useasti.

Pikkunorsulla on useampikin erilainen aakkosjuliste, joista itse ihastuin välittömästi tähän eläinten aakkosjulisteeseen. Jokaisella kirjaimella on oma eläimensä. Sillä juliste on kotimainen on siinä luonnollisesti myös ääkköset, mistä iso plussa, kunhan tytötkin rupeavat olemaan siinä iässä, että opiskelevat aakkosia. Ä niin kuin äyriäinen ja Ö niin kuin ötökkä, mainiota! Julistetta saa kolmessa eri koossa ja itse päädyin A3 kokoon, eli 21x30cm. Nyt uusi juliste ilostuttaa lastenhuonetta ja ollaan me tytön kanssa jo opittu uusi perhoslajike R niin kuin ritariperhonen.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 | 

Moi. Sulla kun on toi pupu magneettitapetti, niin onko teijän huonekorkeus paljon? Vai jouduitko leikkaamaan tapettia lyhyemmäksi?

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Meidän kodin huonekorkeus on hyvin standardi, eli olisiko noin 2,5m. Vähän jouduimme tapettia leikkaamaan mattoveitsellä ennen seinään liimaamista.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla