Ollaan mieheni kanssa styylattu yhdeksän vuotta

Ollaan mieheni kanssa styylattu yhdeksän vuotta. Se on pitkä aika. Mutta eikös sitä sanota, että aika menee nopeasti silloin kun on mukavaa.

Juhlistettiin vuosipäivää käymällä treffeillä. Ensi kertaa vauvan syntymän jälkeen oltiin ihan vaan kahden liikenteessä. Käytiin päivällisellä Kappelissa ja jälkkärikahvit nautittiin uudistuneessa Citykäytävän Midhillin kahvilassa.

Tekipä hyvää parisuhteelle päästä hiukan olemaan romanttinen. Muisteltiin mitä silloin yhdeksän vuotta sitten tapahtuikaan. Ja mitä kaikkea ollaan sen jälkeen yhdessä koettu. Toki suunniteltiin vähän tulevaakin. Luonnollisesti keskusteltiin myös vaipanvaihdoista, neuvolakäynneistä, unettomista öistä ja siitä miten hyvä tyyppi meidän pieni rakas onkaan.

Illan aikana ehti tulla kyllä pikkuisen jo ikävä pikkuista. Sen vuoksi olikin ihana palata kotiin ja nähdä ja kuulla, että kotona kaikki oli mennyt ihanasti. Taidamme päästä toistekin treffeille isukin kanssa - niin hyvä lastenvahti meillä oli. Kiitos hänelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla