Joululahjat on pikku hiljaa hankittu, tai ainakin ideat lahjoista on tehty

Joululahjat on pikku hiljaa hankittu, tai ainakin ideat lahjoista on tehty. Helpoin tapa hankkia joululahjoja oli hipsiä Torikortteleissa sijaitsevaan Lapuan Kankureiden myymälään Katariinankadulla. Miten tykkäänkään heidän suomalaisuutta ja perinteisyyttä tihkuvista tuotteistaan. Myymälä oli täynnä joulutuotteita, joita pääsee ihastelemaan myös heidän verkkokaupastaan täältä >>.

Suosikkikuosini Lapuan Kankureiden joulumallistosta on tänä vuonna ehdottomasti Jennika Jokisen suunnittelema Ristikkäin. Ristikkäinen pyyhe ja huopa näkyvätkin yllä olevissa kuvissa. Tykkään kuosin perinteisyydestä, selkeydestä ja kauneudesta. Sukulaistädit saavatkin tänä vuonna joulupukilta jonkun Ristikkäin tuotteen lahjaksi ja miten kauniisiin paketteihin ystävällinen henkilökunta lahjat pakkasivatkaan myymälässä.

Ihanaa joulufiilistä parhaimmillaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla