Täytin viikonloppuna 32-vuotta. Meillä on perheen kesken tapana aina syntymäpäiväni mennä johonkin kivaan ravintolaan. Niin tälläkin kertaa ja olin varannut pöydän Reginasta. Meillä oli ihanan rento ilta hyvän ruoan äärellä. Nautittiin yhdessäolosta ja kiireettömyydestä ja välillä jopa hassuteltiin. Jälleen kerran oli ihana löytää ravintola, jossa arvostetaan sitä, että ruokailu on koko perheen yhteinen juttu ja koimme, että taapero oli myös tervetullut tähän mukavaan ravintolaan asiakkaaksi.

On hyvä olla kolmekymmentäkaksi vuotias Heidi - minulla on maailman tärkein ja suloisin tytär, rakastava aviomies, suvun turva ja tuki, muutama rakas ja läheinen ystävä, kiinnostava työpaikka, kompakti oma koti ja ihmisenä olen nykyään itsevarmempi kuin parikymppisenä Heidinä. Parin vuoden rankkojen vuosien jälkeen on ihana huomata, että elämä on nyt tasapainossa. Kunpa vaan osaisin pysähtyä tähän hetkeen, nauttia ja olla kiitollinen. Jotta saisin omasta elämästäni entistä paremman olen päättänyt tehdä asioita, että saan lisää aikaa huolehtia omasta hyvinvoinnistani ja lisää aikaa olla perheeni ja läheisteni kanssa. Mutta niistä päätökistä lisää ensi vuonna.

Nyt meinaan paketoida vielä pari viimeistä joululahjaa, nauttia olohuoneen nurkkaan tuodusta kauniista kuusesta ja suunnitella mitä haluan 32-vuotiaana tehdäkään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013