Yksi haaveistani toteutui eilen, kun pääsin illalliselle Ravintola Savoyhin

 

Yksi haaveistani toteutui eilen, kun pääsin illalliselle Ravintola Savoyhin. Oli mieletöntä juhlistaa 30-vuotissyntymäpäivää läheisten kanssa niin hienossa ja historiallisesssa paikassa. Arvostan, että ravintolassa on säilynyt Alvar Aallon ja Artekin aikanaan suunnittelema sisustus. Meille oli varattu varmasti ravintolan parhain pöytä lasiterassilta, josta oli tunnelmalliset maisemat valaistulle Esplanadille ja Tuomiokirkolle asti.

Ilta alkoi kuusenkerkkämaljoilla. Seuraavat neljä tuntia vietimme herkullisen menun parissa. Oma suosikkiannokseni oli pääruokana tarjottu paistetut kampasimpukat maissipyreen ja jokirapukermassa muhennetun purjon kanssa. Palvelu ravintolassa oli yllättävän rentoa, vaikkakin pieniin yksityiskohtiin oli panostettu. Keittiömestari Kari kävi meitä tervehtimässä keittiöstä pöydässämme ja kuulemassa mielipiteitämme. Kapesta tuli ehdottomasti suosikki kaikista julkkiskokeista, ihana.

Elävä pianomusiikki tahditti taustalta hienoa illallista.

Oli mieletön ilta Helsingin kaupunkien yllä. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla