Viikko ennen tyttären syntymäpäiväjuhlia kävimme ottamassa viralliset yksivuotis valokuvat valokuvaaja Susanna Hynysen luona. Susannan kuvaustila sijaitsee Vantaan Tikkurilassa upeassa rustiikkisessa vanhassa silkkitehtaassa.

Olin etukäteen kertonut Susannalle toivovani söpöjä tyttömäisiä kuvia. Kuvaajalla on studiolla paljon kivaa rekvisiittaa, jota pystyy hyödyntämään lapsikuvauksissa ja lisäksi Susannalla oli hyviä ideoita kuvauksia varten. Me toimme kuvia varten vain eri asukokonaisuuksia ja pientä rekvisiittaa, kuten koruja.

Studiolla otimme aluksi perhekuvia ja sen jälkeen tyttönen pääsi yksin linssin eteen. Pikkuneiti ikuistettiin mm. syntymäpäivämekossaan ja äidin helmien kanssa leikkimässä.  Itse tykkään erityisesti näistä vaahtokarkkikuvista, niistä välittyy niin hauskasti pikkuneidin innostus. 

Itse kuvaustilanne meni yllättävän hyvin, sillä jännitin etukäteen miten tytär jaksaa pari tuntia olla kuvattavana. Onneksi olimme varanneet kuvausajan heti päikkäreiden jälkeen, jolloin tytär oli pirteimmillään ja kaikki sujui näppärästi.

Sillä kuvauspäivänä paistoi aurinko menimme ottamaan kuvia myös ulos tehdasmiljööseen. Yksivuotias neiti pääsi pitelemään muun muassa ilmapalloa käsissään. Lisäksi otimme perhepotretteja myös ulkona.

Pian kuvauspäivän jälkeen saimme linkin nettigalleriaan, jonka kautta pääsimme katsomaan koevedoksia otetuista kuvista. Näistä kuvista valitsimme haluamme kuvat, jotka Susanna vielä jälkikäsitteli. Lopulliset kuvat saimme näppärästi ladattua kotikoneelle ja voimme niistä nyt vapaasti tehdä vaikka tauluja tai tulostaa paperikuviksi. Susannan lapsi-perhe ja raskausajankuvaus hinnastosta löytyy selkeästi mitä rahalla saa ja miten asiointi kuvaajan kanssa toimii.

Kiitos Susanna ihanista kuvista ja rennosta kuvaushetkestä! Jos sinulla on etsinnässä hyvä lapsi- tai perhekuvaaja niin suosittelen ehdottomasti Susannaan. Susannan kuvauskalenteri on kesän osalta tosin jo täynnä, mutta syksyksi Susanna ottaa jo varauksia vastaan.

palvelusta saatu alennusta

KUVAT: SUSANNA HYNYNEN

Kommentit (5)

1/5 | 

Onpa kauniita kuvia! Miten saitte pidettyä tytön paikoillaan kuvausten ajan?? tuon ikäiset kun ovat niin liikkuvaisia että mietin kuinka oman yksveen kanssa onnistuisi kuvaukset. Tyyppi juoksisi todennäköisesti vaan karkuun :D

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
2/5 | 

Yllättävän helposti kuvaus tosiaan sujui. Piti olla vaan jotain tutkittavaa tytöllä, niin hän jaksoi olla hetkiä paikoillaan. Tai sitten me vanhemmat pelleiltiin kameran takana, jotta tyttö jaksoi ihmetellä ja olla oma iloinen itsensä.

3/5 | 

Voi että miten söpösiä kuvia. Olemme itsekin käyneet Susannan luona ja hän on kyllä lasten kanssa erittäin ammattitaitoinen ja kuviin oltiin todella tyytyväisiä. Ihana tuo vaahtokarkki-idea!

5/5 | 

Susanna on kyllä hurjan taitava ja hyvä kuvaaja, voi kyllä erittäin lämpöisesti suositella. Ammattitaitoinen ja todella saa rahalle vastinetta!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla