Viikonloppuna juhlittiin pikkuneidin 1-vuotissyntymäpäiviä. Syntymäpäiville kutsuttiin mummit, kummit, vaarit, serkut, sedät ja tädit. Vieraat kutsuttiin juhliin perinteisellä kutsukortilla.

Kutsut suunnitteli MakeaDesign. Itse en tykkää askartelusta laisinkaan, joten oli itsestäänselvyys, että painattaisin kutsut jossain valmiina. MakeaDesign suunnitteli kolme vuotta sitten myös meidän häiden painotuotteet, joten tiesin, että saisin varmasti kutsut joista pitäisin, mutta tälläkin kertaa odotukseni ylitettiin.

Pinnailin etukäteen muutamia inpiraatiokuvia Pinterestissä ja kerroin MakeaDesignin Janinalle toivovani keväisiä lapsekkaita vaaleanpunaisia kutsuja. Sainkin parissa päivässä viisi erilaista suunnitelmaa kutsusta, joista sain valita suosikkini. Tätä finalistikutsua vielä hiukan viilattiin toivomuksieni perusteella. Mieletöntä henkilökohtaista palvelua sanoisin! Lopputuloksena iloinen, vaaleanpunainen ja kukkainen kutsu - tykkään! Ja itse pääsin taas helpolla ja sain juuri sellaiset kutsut kuin toivoin. Parasta oli tietysti kuulla ihania kommentteja kutsunsaaneilta sukulaisilta.

MakeaDesign on tunnettu erityisesti häiden printtituotteiden suunnittelusta, mutta on Janinalla on kiinnostusta laajentaa toimintaa myös lastenkutsujen suunnitteluun. Joten rohkeasti vaan yhteys Janinaan, jos persoonalliset ja ainutlaatuiset kutsut ja kiitoskortit kiinnostavat. Lisää MakeaDesignin suunnittelemia graaffisia tuotteita täällä.

Kiitos Janina jälleen kerran uniikeista kutsuista, nopeasta toiminnasta ja uskomattomasta asiakaspalvelusta!

kutsusuunnittelu saatu bloginäkyvyyttä vastaan MakeaDesignilta

kuvissa näkyvät juhlakoristeet saatu Juhlahumulta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla