Täytekakku on kahvipöydän kruunu! Juhlia järjestäessäni parasta on ollut miettiä minkälaisen kakun tällä kertaa haluaisin. Tyttären 1v-juhliin tilasin kakun Juustokakkutehtaalta.

1v-bileiden teemaksi valikoitui kevät ja vaaleanpunaisuus. Teema näkyi jo MakeaDesignin suunnittelemissa kutsukorteissa. Esitin Juustokakkutehtaalle toiveen, että kakku olisi keväinen, vaaleanpunainen ja kukkainen. Toivoin myös, että kakussa olisi yksi pikkuneidin suosikkieläimistä - pupu. Kakku oli täydellinen ja se ylitti odotukset!  Kakku oli tehty tarkasti ja jokainen yksityiskohta oli mietitty. Tyttären kanssa ihastuimme erityisesti tuohon söpöön pupuun, joka suloisesti pitää sylissään 1-numeroa. Ja nuo kukatkin näyttävät kuin oikeilta.

Tärkeintä tietysti, että vieraat ihastelivat vuolaasti kakkua ja se tuntui maistuvan kaikille. Tosin päivänsankari, joka sai elämänsä ensimmäistä kertaa täytekakkua, ei selkeästi ole makean perään, sillä tyytyi vain lipaisemaan kakkupalaa. Kakun makuna oli vadelma ja siinä oli suklaakakkupohja. Juustokakkutehtaalla on valtavasti eri täyte- ja kakkupohjavaihtoehtoja, joista voi valita mieleisensä. Kuten nimi antaa ymmärtää Juustokakkutehdas valmistaa tilauksesta juustokakkuja, mutta he tekevät myös tällaisia designkakkuja. Me noudimme kakun tehtaalta Pikku-Huopalahdesta, mutta he toimittavat kakut myös kotiovelle henkilökohtaisesti.

Kiitos Juustokakkutehdas upeasta pikkuisen ensimmäisestä syntymäpäiväkakusta!

tuotteesta saatu alennusta

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla