Minulla oli ennen joulukuuta romanttinen käsitys siitä, että ehtisin rauhassa kiertämään Helsingin joulumyyjäisiä, mutta tähän mennessä olen ehtinyt pistäytymään ainoastaan Tuomaan markkinoilla, joka sekin sattuu olemaan työmatkani varrella

Minulla oli ennen joulukuuta romanttinen käsitys siitä, että ehtisin rauhassa kiertämään Helsingin joulumyyjäisiä, mutta tähän mennessä olen ehtinyt pistäytymään ainoastaan Tuomaan markkinoilla, joka sekin sattuu olemaan työmatkani varrella. Illat ovat menneet pääasiassa muissa joulutapahtumisssa tai sitten treeneissä. Mutta hyvä näinkin, sillä Tuomaan markkinat kuuluvat Helsingin jouluun. Pikku hiljaa olen tottunut myös ajatukseen että markkinat järjestetään nykyään Senatintorilla eikä tunnelmallisella Espalla.

Tuomaan markkinoilta voi ostaa käsitöitä ja monia erilaisia jouluherkkuja. Oma suosikkini oli tänä vuonna ehdottomasti Sirkka Kannusmäen kaunis ja tyylikäs myyntikoju. Sirkka myy itsetekemiään kauniita huovasta tehtyjä koristeita. Itselleni tarttui matkaan yksinkertaiset valkoiset huopapallot kuuseen laitettavaksi. Sirkan myyntikoju sijaitsee ensimmäisessä välikössä numerossa 18.

Jos sitä ehtisi käymään ennen joululomaa ainakin vielä perinteisissä Vanhan joulumyyjäisissä, niin olen tyytyväinen.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla