Vietimme erään iltapäivän Helsingin keskustassa Senaatintorin ja Espan ympäristössä tarkoituksena otatuttaa tyttärestämme 1,5v kuvia.

Keksin tämän 1,5-kuvauksen vasta vähän aikaa sitten, sillä tajusin, että haluan tytöstä myös sellaisia kuvia joissa hän liikkuu. Yksivuotiskuvissahan pienokainen osasi hienosti seistä, istua ja kontata, mutta halusin ikuistaa myös tämän ajanjaksan, jolloin hän on vastikää oppinut kävelemään.

Valokuvaajaksi valikoitui Annina Segerman. Anninan kuvauskalenteri on jo melkein täysi syksyn osalta, mutta onneksi saimme sovittua yhteisen ajankohdan, itseasiassa edellisenä iltana. Sovimme treffit seuraavaksi päiväksi klo 16 Senaatintorille. Eipä tarvinnut nopean aikataulun vuoksi hirmuisesti stressata mitä toivon kuvilta tai mitä esimerkiksi puen pikkuneidille päälle - mentiin ihan fiiliksen mukaan.

Pari tuntia kaupungilla menikin leppoisasti. Tyttö sai touhuta juuri sitä mitä sillä hetkellä halusi ja valokuvaaja seurasi häntä takana, edessä tai kauempaa. Rekvisiitaksi olimme ottaneet mukaan pari tytön tämän hetkistä suosikkijuttua, eli Plaston potkumopon ja minun vanhat lastenvaunut. Tyttö veikin Aino-nukkea pitkille vaunulenkeille Tuomiokirkon edustalla, potkutteli mopolla ja tutustui Suurkirkon puluihin. Välillä pysähdyttiin puistonpenkille välipalalle. Parasta taisivat kuitenkin tytön mielestä tällä kaupunkireissulla olla Espalla oleva hiekka ja pienet kivet. Itse sen sijaan olin haltioitunut hääparista, joka oli ratsastamassa upeilla ratsuillaan Espalla.

Isäihminen toimi session aikana kuvausassistenttina haalaten vaunuja, leluja ja kuvauskalustoa pitkin Helsinkiä ja minä toimin leikittäjänä ja huolehtivana vanhempana. Iskä otti myös nämä kaikki postauksen kuvatkin. Hyvä Late!

Annina lupasi koevedoksia viikon sisällä ja sainkin ne ilokseni sähköpostiini jo parin päivän sisällä. Olikin hirmuisen haastava homma valita ne ihanimmat kuvat omaan kotialbumiin kymmenistä suloisista kuvista. Ehkäpä näette täällä blogissakin joitakin valmiita Anninan ottamia otoksia. Mutta olipa kiva kuvaushetki, josta isokiitos kuuluu Anninalle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla