Eilisen joulukalenteriluukku aukeaa vasta nyt aamulla, sillä tämä mamma oli hiukan väsynyt kun pääsin eilen kotiin nukkumaan firman pikkujouluista

Eilisen joulukalenteriluukku aukeaa vasta nyt aamulla, sillä tämä mamma oli hiukan väsynyt kun pääsin eilen kotiin nukkumaan firman pikkujouluista. Työpaikallamme on kiva tapa, että uudet työntekijät järjestävät pikkujoulut. Itsekin pääsin siis pikkujoulusuunnittelutoimikuntaan. Olipa vaikeaa miettiä, kun oli ihan vapaat kädet tehdä mitä haluaa.

Ilta alkoi toimistolla, jonne meikkaajat tulivat kaunistamaan meitä. Puettiin pikkumustat ylle ja nautittiin shampanjaa ja juustoja. Pidettiin puheita, kehuttiin toisiamme ja saimme joululahjoja. Joululahja olikin todella mieluisa, mutta siitä lisää myöhemmin.

Taxit veivät meidät toimistolta Kaapelitehtaalle katsomaan Tanssiteatteri Hurjaruutkin Talvisirkusta. Olen monena vuonna halunnut nähdä talvisirkuksen esityksiä, joten oli mukavaa, että tämä toive toteutui. Esityksen aikana olin haltioissani taitavista esiintyjistä ja heidän mielettömistä taidoistaan. Akrobaattisia taidonnäytteitä ei kahden tunnin esityksestä nimittäin puuttunut.

Minä sain valita ravintolan, mihin menimme syömään teatterista ja oli itsestäänselvää, että menimme mielestäni Helsingin parhaimpaan ravintolaan, eli Chef&Sommelieriin. Ravintolailta oli mieletön kokemus jälleen ja tuntuu että lopputiimikin tykkäsi ravintolavalinnastani.

Sasun ja hänen tiiminsä intohimo ruanvalmistukseen on ihailtavaa ja kadehdittavaa seurattavaa. Ruoka oli herkullista, jotkut annokset jopa tajunnanräjäyttäviä. Erityisesti tykkään Sasun ja muun henkilökunnan tavata kertoa tarinaa annoksista: mistä ja miksi raaka-aineet on valittu, miten annokset on valmistettu ja mihin makuihin nauttijan kannattaa erityisesti keskittyä syömisen keskellä. Mikään ei tunnu ulkoaopitulta vaan kaikki tarinat tulevat suoraan sydämestä. Tämä tekee ravintolasta mielestäni muista poikkeavan.

Itseäni harmittaa, että en voinut nauttia sommelier Johanin meille valitsemia viinejä. Tyydyin vain nuuskimaan viinien raikkaita aromeja kollegoiden laseista.

Ja miten suloinen ja kodikas ravintola paikka onkaan vähäisine ravintolapaikkoineen. Iso kiitos Ullanlinnaan Huvilakadulle.

Muut jatkoivat matkaa Helsingin yöhön, minä lähdin nukkumaan masun kanssa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla