Jouluuni kuuluu ehdottomasti Kauneimmat joululaulut-tapahtumaJouluuni kuuluu ehdottomasti Kauneimmat joululaulut-tapahtuma. Tänään kävin laulamassa kauneimpia joululauluja lähikirkossamme Puotilan kappelissa. Kauneimmat joululaulut -konsertit on mielestäni ihana perinne, on niin kovin jouluista päästä laulamaan yhdessä muun seurakunnan kanssa sekä perinteisiä että uusia joululauluja. Jouluni on nyt täydellinen kun sain laulaa suokikkijoululauluni: Tulkoon joulu ja Ilouutinen. Ymmärrän hyvin miksi yli miljoona suomalaista osallistuu vuosittain Kauneimmat joululaulut -konsertteihin.

Sydämeni täyttyi entisestään joulun odotuksesta.


Vauvamme tullaan todennäköisesti kastamaan Puotilan kappelissa, joten otimme hänen kanssaan lähituntumaa jo kastemaljaankin.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013

Instagram