Tämä on Joukolatar-blogin viimeinen postaus.

Bloggaaminen on antanut ikimuistoisia hetkiä, ajanvietettä päikkäriaikoihin (ja yömyöhälle), tärkeitä kohtaamisia, iloa, mutta samalla aivan liikaa harmitusta. Oon nauttinut kun olen saanut postailla arkisista jutuista, näihin talletettuihin hetkiin ja asioihin on kiva palata tulevaisuudessa. Paras tsemppari on ollut kadulla ja netissä teiltä lukijoilta saamani positiiviset viestit, kiitos että olette seuranneet blogiani nämä vuodet.

Nyt on kuitenkin tullut aika keskittää kaikki mahdollinen aika itseeni ja omaan hyvinvointiin, lapsiin ja parisuhteeseen. Uuden kodin myötä haave omasta sisustusblogista elää vahvana, joten katsotaan nyt kuinka monta kuukautta pystyn olemaan erossa blogimaailmasta.

Vaikka blogi hiljenee, niin jatkan instan päivittämistä, kannattaa ottaa siis seurantaan heidi_joukolatar tili, jossa voit seurata miltä meidän uusi koti tulee näyttämään, fiilistellä tulevaa kesää Joukolassa, mihin minä kolmekymppinen seuraavaksi hurahdan ja seurata tyttärieni touhuja. Instassa käynnistyi myös juuri arvonta tämän lopettamispäätöksen kunniaksi.

Toivon sinulle kaikkea hyvää. On tää elämä vaan niin uskomatonta, joten nautitaan siitä haluamallamme tavalla. Pus!

-Heidi-

Kommentit (29)

Toinen Heidi
1/29 | 

Oi, onpa harmi, että lopetat blogin kirjoittamisen. Aloin seuraamaan blogiasi tosin vasta toisen tyttäresi synnyttyä, kun vauva-aika ja -aiheet olivat tulleet itsellenikin ajankohtaisiksi poikamme syntymän jälkeen viime heinäkuussa. Blogiasi on ollut kiva lueskella ja edelleen olisin mieluusti lukenut juttujasi ja kuopuksenne kuukausikuulumisia.
Ymmärrän kuitenkin myös päätöksesi lopettamisesta ja toivon sinulle ja perheellesi oikein ihanaa jatkoa ja tsemppiä muuttoon sekä remppaan!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hei Heidi. Itseniäkin ehkä hieman harmittaa, että en saan nyt tallettaa kuopuksen kuukausikuulumisia vuoden ikään asti, kuten tein esikoisen kohdalla. Pitääpä kirjoitella vaikka instaan pidemmät kertomukset kuukausisynttäreinä.
Kiitos tsempeistä, sitä tarvitaan.
Aurinkoista tulevaa kesää teidän perheelle.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos, nyt uutinen vihdoin tosiaan julki.
Luulenpa, että parin ekan päivän ajan oon hiukan pihalla, että mitä teen kaikella vapaa-ajallani.
Törmäillään idässä.

Vierailija
3/29 | 

Iso kiitos ihan mahtavasta blogista! On todella paljon tykännyt lukea postauksia ja uudelleen lukenut vanhoja uuden postauksen odotellessa. :) Toivottavasti et poista blogia niin saa palata vanhoihin postauksiin. Aloitin lukemisen omien häiden suunnittelu vaiheessa, kun löysin hää blogisi. Joka ikinen postaus kummastakin blogistasi on tarkkaan luettu. Tykkään todella paljon kirjoitus tyylistäsi. Lemppareita on joukolasta, lapsista, arjesta ja brunsseista kertovat postaukset. Toivotaan että seuraavaksi syttyisi sisustus blogi 😍 mutta enemmän pidän perheblogista oman elämäntilanteeni takia. Kiitos sinulle!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hetken mietin, että olisin jatkanut itsenäisenä bloggaajana, jolloin olisi voinut blogata vain silloin kun huvittaa ja ehtii. Mutta itseni tuntien meno olisi jatkunut samana, joten parempi lopettaa bloggaaminen kokonaan ja katsoa mikä vaikutus lopettamisella on omaan hyvinvointiin.
Kauniita kesäpäiviä sinulle!

Vierailija
5/29 | 

Kiitos kauniista blogistasi. Olen myötäelänyt elämääsi, meillä on lähes päivälleen samanikäiset vauvat. Tykkäsin muutenkin blogisi tyylistä ja visuaalisista jutuista. Jään odottelemaan sisustusblogia, jos sellainen tulee :) Voisit olla parhaimmillasi sisustusbloggaajana, vaikka toki itse lapsiperhearkea elävänä luen mielelläni myös lifestyle- ja lasten kuulumisjuttuja :D

Varmasti bloggaamisella on myös kääntöpuolensa. Niin kuin edellisessä postauksessa kerroit: se vie paljon aikaa. Lapsiperheessä aikaa ei ole liiaksi. Lisäksi jotkut kommentit ovat pistäneet omaan silmään vähän ikävinä. En tiedä, onko se sinua häirinnyt, mutta minusta se on tuntunut vähän pahalta. Se kai aina on "julkisen työn" kääntöpuolia, että kaikkia ei voi miellyttää. Ja siihen yhdistettynä mahdollisuus aukoa päätään anonyyminä täällä netissä, niin jälki ei ole aina hyvää. Toivottavasti se ei kuitenkaan ole liiaksi mustannut teidän elämäänne.

Hyvää, rentouttavaa kesää sinulle ja perheellesi! <3 Kiva, kun luvassa ei ole kuitenkaan lopullinen radiohiljaisuus :)

-T.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos kauniista kivoista sanoistasi.
Ilkeyksillään kirjoitetut kommentit satuttivat aluksi, mutta nykyään ne osaa ottaa jo huumorilla, toki ihmettelen, että millaiset ihmiset jaksavat ja haluavat huudella töykeitä kommentteja. Kummaksuttaa kyseinen touhu ihmisiltä, jotka todennäköisesti ovat äitejä, kun täällä sivulla vierailevat.
Aurinkoista kesää teidän perheelle. ❤ Nautitaan lokakuistemme seurasta ja kehityksestä.

Espoosta
6/29 | 

Voi harmi! Blogisi on ollut oikea hyvän mielen blogi!

Vaikka olen ihan erilaisessa elämäntilanteessa jo ikänikin puolesta, niin monta hyvää ideaa olen sinulta saanut. Käyn puolisoni kanssa usein aamiaisella, brunssilla, lounaalla ja joskus illallisellakin ja blogistasi olen löytänyt uusia mieleisiä paikkoja.

Ja sitten nuo ihanat Hissu ja Hertta! Heidän kasvuaan on ollut ilo seurata. Ymmärrän, että jossain vaiheessa on aika lopettaa jo lasten yksityisyyden turvaamiseksikin; olisi kyllä ollut mukava seurata Hertankin kehittymistä edes yksivuotiaaksi asti.

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi, ehkä tapaamme joskus metrossa, kun muutamme ensi vuonna Kalasatamaan!

Terveisin Leena

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Ihan mahtava kuulla, että olet saanut vinkkejä blogistani ja viihtynyt sen parissa.
Tyttöni ovat kyllä ihastuttava. Nyt toivon, että lopettamisen jälkeen minulla on entistä enemmän voimia ja aikaa olla perheen kanssa.
Upeaan paikkaan muutatte. Olen kade. :) Nähdään.

Vierailija
7/29 | 

Voi ei! Toivottavasti saat kipinän sisustusblogin pitämiseen, juttujasi on ollut niin mukava lukea :)
Ihanaa kevättä ja kaikkea hyvää jatkoon!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos. Ihanaa kesän odotusta sinullekin.
Katsotaan mitkä ovat fiilikset bloggaamisen suhteen loppuvuodesta, kesän meinaan ainakin pyhittää nauttimiselle ja elämiselle.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos!
Toivottavasti sinä jaksat jatkaa aktiivista blogisi päivittämistä. Olen tykännyt nimittäin käydä lukemassa juttujasi.

Limone
10/29 | 

Iso kiitos ihanasta blogista! Tätä on ollut mukava seurata, kun oma elämäntilanne on ollut samanlainen. Tsemppiä remonttiin ja ihanaa kevättä teille! ☺

Vierailija
11/29 | 

Harmi, blogiasi on ollut kiva seurata. Juttusi ovat olleet kiinnostavia ja olen pitänyt kevyestä ja hyväntuulisesta tyylistäsi. Ymmärrän päätöksesi kyllä, kun aikaa on vain rajallisesti. Toivottavasti ikävät kommentit eivät ole pahasti satuttaneet. Hyvät jatkot sinulle ja perheellesi.

Vierailija
12/29 | 

Terveisiä Satakunnasta ja lämpimät kiitokset mainiosta blogista! Sitä on ollut ilo lukea. Elämässä tulee aina uusia haasteita ja ihanaa, että laitat lapset etusijalle. Parikymppisten nuorten äitinä on pakko sanoa, että se lasten kasvu todella tapahtuu ihan hujauksessa! Juuri äsken opettelivat kääntymään vatsalleen ja nyt jo ovat muuttaneet omilleen. :D

Kaikkea hyvää sinulle tulevaisuudessa ja nauti joka hetkestä ihanien pienten prinsessojesi kanssa!

Vierailija
14/29 | 

Kiitos ihanasta blogista. Olen lukenut blogiasi säännöllisesti ja ikävää että ihan paras blogi ikinä lopettaa. Ymmärrän ratkaisusi ja teet aivan oikein. Ihanaa kevättä ja kesää sinulle ja perheellesi!

LindaWa
15/29 | 

Moi! Tosi harmi että lukulistalle jää iso aukko, kun oon kolme vuotta lukenut blogisi jokaisen postauksen! Kiitos kaikista ihanista jutuista, jotka olet täällä jakanut :) Sisutusblogia jään odottelemaan ja toivon teidän perheelle kaikkea hyvää!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla