"The summer is crazy", lauloi Alexia auton poppivehkeissä ysärin ehtoopuolella.

Kuinka oikeassa italialainen olikaan jo tuolloin. Hänen nimittäin täytyi tarkoittaa sitä hulluutta, johon vanhempi joutuu yrittäessään saada taaperon päiväunille hellepäivänä. Siis esimerkiksi tänään.

Tässäpä päivällinen turhautumiseni Instagram-storyn kuvien kautta kerrottuna.

Turha varmaan mainita, että luovuttaja oli isä.

Näistä kuvista huolimatta täytyy sanoa, että pidän sinusta - kesä 2018!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (8)

Isäkuukaudet
Liittynyt9.11.2016

Kiitos, että jätit vertaistukea! Sisälle nukahti nyt tänään meidänkin neiti. Jotenkin ei tuollaisen eilisen härdellin uusintanäytös kiinnostanut vanhempia ollenkaan...

Mauja
2/8 | 

Apua mitkä syvälle alitajunnan romukoppaan sullotut traumat tämä herätti, heti alkoi syke nousta ja hiki valua 😂 viime kesä oli just tota, hiekkatietä eestaas kun toinen veivaa parhaat muuvinsa. Voi onneksi se on jo ohi, siirryttiin sisäpäikkäreihin samana kesänä. Tsempit sinne!

Isäkuukaudet
Liittynyt9.11.2016

Kiitos tsempistä! Ja sen muistutuksesta, että tämäkin on loppujen lopuksi lyhyt vaihe. Siitä tosin taitaa pitää Suomen kesän pituuskin huolen. Sisäpäikyt otettiin täälläkin tänään. Meni paljon helpommin.

Vierailija
4/8 | 

Tulee ihan mieleen esikoisen eka kesä, kun talven neiti oli tottunut päikkäreihin tukevasti topattuna tiiviissä paketissa viileässä ulkoilmassa ja kun tulikin kesä ja helle... Ei ollut ihan helppoa saada lasta nukahtamaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lasten kanssa päivät ovat pitkiä, mutta vuodet lyhyitä. Isäkuukaudet kertoo koti-isän näkökulmasta miksi.

Tämä on isäblogi perhe-elämästä kolmen lapsen kanssa. Täällä kuulostellaan riemunkiljahduksia ja ankeuden parahduksia rivarikämpässä. Kuultavaa riittää, sillä tenavat ovat syntyneet -11, -14 ja -16. Äänekkyyden vastapainoksi perheemme viihtyy keskittymistä vaativan tekemisen parissa sekä ulkona.

Kirjoittaja on univelkainen isä sekä aviomies, jonka luonnehdintaan riittää kolme hashtagia: perhe, liikunta ja kokeilintätäitse.

Isäkuukaudet löytyy myös Facebookista, Instagramissa ja Blogit.fi:stä. Olet tervetullut seuraamaan ja ennen kaikkea keskustelemaan!

Hae blogista

Blogiarkisto

2018
2017