Kaupallinen yhteistyö Huttaroon kanssa.

’”Mitenkähän tämän saisi varmaan talteen”, huokaa moni (iso)vanhempi tänäänkin tenaviensa piirustusta katsellessaan. Siinä se on pojun ensimmäinen pääjalkainen. Tai tyttären ensimmäinen kukka. Seuraavana aamuna paperi kiinnitetään ylpeydellä ja ilolla työpisteen sermiin.

Keväällä 2016 Etelä-Pohjanmaalla välähti. Se oli kahden naisen idealampun leimahdus. He hoksasivat, kuinka ensimmäisen kappaleen kaksi asiaa yhdistetään hienosti ja modernisti. Syntyi Huttaroo. Yrityksen liikeidea on mitä mainioin: he tekevät niistä rakkaimmista piirustuksista koruja, avaimenperiä ja kirjanmerkkejä.

Isäkuukausille avautui mahdollisuus testata. Mielenkiintoinen mahdollisuus.

Valitsimme aiheiksi 5-vuotiaan piirtämän pyörän, tytön alle kolmevuotiaana taiteileman ensimmäisen pääjalkaisen ja nuorimmaisen jalanpohjat. Vaimo retusoi jalanjälkiä sen verran, että kaikki varpaat kiinnittyvät kuvassa jalkapöytään. Näin ei ollut varsinaisessa ”leimassa”, vaan osa varpaista piirtyi pisteinä erilleen.

Tilaus nettikaupasta oli kuin tilaus mistä tahansa selkeästä nettikaupasta. Viikkoa myöhemmin posteljooni oli pudottanut laskujen sekaan mieluisan kuoren: korut saapuivat.

Vaimo totesi ensimmäistä rasiaa avatessaan kylmien väreiden kulkevan selässään. Itse en reagoinut ihan yhtä vahvasti. Ihastellen kylläkin. Tässä tapauksessa kuvat kertonevat lopputuloksesta enemmän kuin sanat. Vedä kuvassa näkyvästä viivasta verrataksesi mallia ja lopputulosta.

 


Kuopuksen jalka neljän viikon iässä. Äidille kaulaan!
 


Esikoisen näkemys pyörästä.
 

 


Keskimmäisen ensimmäinen pääjalkainen
 

 

Huttaroon tuotteet, eivät ole muovisia tilpehöörejä, vaan melkeinpä ikuisia muistoesineitä. Materiaalina on nimittäin parimillinen ruostumaton teräs. Jos piirustuksessa olisi sopiva kolo, niin tällaisella korulla uskaltaisi varmaan aukaista kruunukorkin!

Teknisesti suuntautuneena ihmisenä minua kiinnostaa, miten korut tehdään. Huttaroo on julkaissut asiasta videon. Epäilen ohuesti, että ihan koko totuutta tuossa ei kerrota. Valmistusmenetelmästä riippumatta pidän hienona sitä, että firman tuotteet valmistetaan Suomessa.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lasten kanssa päivät ovat pitkiä, mutta vuodet lyhyitä. Isäkuukaudet kertoo koti-isän näkökulmasta miksi.

Tämä on isäblogi perhe-elämästä kolmen lapsen kanssa. Täällä kuulostellaan riemunkiljahduksia ja ankeuden parahduksia rivarikämpässä. Kuultavaa riittää, sillä tenavat ovat syntyneet -11, -14 ja -16. Äänekkyyden vastapainoksi perheemme viihtyy keskittymistä vaativan tekemisen parissa sekä ulkona.

Kirjoittaja on univelkainen isä sekä aviomies, jonka luonnehdintaan riittää kolme hashtagia: perhe, liikunta ja kokeilintätäitse.

Isäkuukaudet löytyy myös Facebookista, Instagramissa ja Blogit.fi:stä. Olet tervetullut seuraamaan ja ennen kaikkea keskustelemaan!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Instagram