Marraskuu 2016. Puolentoista vuoden hoitovapaani on päättymässä. Samalla olen laittamassa pillejä pussiin Isäkuukaudet-blogin osalta, sillä blogi on ensijaisesti kertonut isyydestä koti-isän näkökulmasta.

Yhteydenotto Sanoma-konsernista muuttaa suunnitelmia: Isäkuukausille tarjotaan mahdollisuutta siirtyä osaksi Meidän Perhe ja Vauva-lehtien portaalia. Vaihdan blogin suhteen nopeasti jalan jarrulta kaasulle – haluan nähdä, mihin Isäkuukaudet voi kasvaa tunnetun brändin alla.

Tammikuu 2020. Puolentoista vuoden hoitovapaani on juuri päättynyt. Samalla olen päättänyt jatkaa Isäkuukausia työelämään siirtymisestä huolimatta, koska blogi on edelleen tärkeä harrastus.

Yhteydenotto Sanoma-konsernista muuttaa suunnitelmia: Vauvan ja Meidän Perheen toimituksesta leivotaan Hesarin osa. Samalla kaikki Vauvan blogit lopetetaan.

Isäkuukausien tapauksessa loppu on kuitenkin uuden alku: Isäkuukaudet muuttaa ja löytyy jatkossa osoitteesta www.isakuukaudet.fi.

Kaikkien Vauvan blogien ovet laitetaan säppiin maaliskuun aikana, joten tämä on viimeinen bloggaukseni vauva.fi-osoitteessa.

Isäkuukausista ei kasvanut Vauvan alla koko Suomen tuntemaa perheblogia, mutta blogi nousi kolmessa vuodessa laadullisesti uudelle tasolle. On kliseistä, mutta erittäin tarpeellista kiittää. Vauvan web-tuottaja Anni Alatalo on sparrannut, haastanut, kehunut ja välillä vaatinutkin. Sen ansiosta Isäkuukausissa on nykyään esimerkiksi enemmän kuvia ja sujuvampaa tekstiä. Myös Vauvan muut bloggaajat ansaitsevat vilpittömät kiitokset, samoista syistä.

Tärkeimmät kiitokset kuuluvat toki sinulle, joka selailet tätä tekstiä! Vaikka bloggaan ennen kaikkea omaksi (ja perheen) iloksi, ei tekstejä kannata julkaista, jos kukaan ei niitä lue. Kiitos, että olet ollut mukana! Toivottavasti yhteinen matkamme jatkuu uudessa osoitteessa!

Vaikka Isäkuukaudet siis pakkaa virallisen sinisen Muumi-matkalaukkunsa ja ratsastaa osoitteeseen www.isakuukaudet.fi, sisällössä ei suuria muutoksia ole luvassa. Legoja, koko perheen pyöräilyä, tenavien kanssa matkailua, lasten digijuttuja ja paljon perhe-elämää. Sitä on Isäkuukaudet jatkossakin!

ps. Uusi osoite toimii jo! Sieltä on luettavissa kaikki jutut vuodesta 2015 alkean. Myös ihan ensimmäinen postaus: enemmistöstä vähemmistöön.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lasten kanssa päivät ovat pitkiä, mutta vuodet lyhyitä. Isäkuukaudet kertoo koti-isän näkökulmasta miksi.

Tämä on isäblogi perhe-elämästä kolmen lapsen kanssa. Täällä kuulostellaan riemunkiljahduksia ja ankeuden parahduksia rivarikämpässä. Kuultavaa riittää, sillä tenavat ovat syntyneet -11, -14 ja -16. Äänekkyyden vastapainoksi perheemme viihtyy keskittymistä vaativan tekemisen parissa sekä ulkona.

Kirjoittaja on univelkainen isä sekä aviomies, jonka luonnehdintaan riittää kolme hashtagia: perhe, liikunta ja kokeilintätäitse.

Isäkuukaudet löytyy myös Facebookista, Instagramissa ja Blogit.fi:stä. Olet tervetullut seuraamaan ja ennen kaikkea keskustelemaan!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017

Instagram