Liitutaulumaalilla lienee sudittu lasten huoneissa kaikki mahdollinen. Meillä maalipurkki aukesi, kun pappa hommasi neliön koivuvaneria. Kaksiosaisessa ratkaisussa on sellainen hyvä puoli, että taitelijat saavat siirtää näkemystään mustalle toisiaan häiritsemättä. Taiteilu onnistuu kesällä myös ulkona, kun taulut voi kantaa terdelle tai takapihalle.

Aluksi ajattelin, että pianosarana olisi ollut yläreunaan kätevä. Koukkuihin päädyttiin, jotta taulut on tarvittaessa helppo irrottaa toisistaan. Siten ne voi nostaa vaikkapa eri huoneiden seinälle. Pianosarana olisi siistimpi - levyjen päät asettuisit nätisti kohdakkain.

Materiaali on 12 mm koivuvaneria ja puoliskojen koko siis 50 * 100 cm. Ei notku ja pysyy hyvin paikallaan, mutta on kieltämättä aavistuksen raskas nostettava vaatehuoneeseen taiteilijoiden poistuttua liitukaudelta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Lasten kanssa päivät ovat pitkiä, mutta vuodet lyhyitä. Isäkuukaudet kertoo koti-isän näkökulmasta miksi.

Tämä on isäblogi perhe-elämästä kolmen lapsen kanssa. Täällä kuulostellaan riemunkiljahduksia ja ankeuden parahduksia rivarikämpässä. Kuultavaa riittää, sillä tenavat ovat syntyneet -11, -14 ja -16. Äänekkyyden vastapainoksi perheemme viihtyy keskittymistä vaativan tekemisen parissa sekä ulkona.

Kirjoittaja on univelkainen isä sekä aviomies, jonka luonnehdintaan riittää kolme hashtagia: perhe, liikunta ja kokeilintätäitse.

Isäkuukaudet löytyy myös Facebookista, Instagramissa ja Blogit.fi:stä. Olet tervetullut seuraamaan ja ennen kaikkea keskustelemaan!

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
2017