Syy repsahdukseen, lasten synttärijuhlat.
Syy repsahdukseen, lasten synttärijuhlat.

Viikonloppuna juhlittiin 1- ja 3-vuotiasta sankaria. Kuka arvaa mitä se tarkoitti tälle projektille: Hyvästit raskauskiloille? No isoa, useamman päivän repsahdusta... Sillä pitihän sitä jo maistella leipoessa, kuten valmiita leipomuksia ja rääppeitä.

Pojista pienin yritti sammuttaa kynttilänsä sormella, mutta onneksi isoveljet ehti ensin.

Aikaisemmin sitä aina odotti viikonloppua, nykyisin arkea. Sillä arkena on huomattavan paljon helpompaa syödä oikein ja säännöllisesti, kun taas viikonloput täyttyvät usein vieraista, kyläilyistä ja herkutteluista. Ja tällä mun selkärangalla, viikonloput ovat todella haasteellisia... Onko siellä joku huomannut saman?

Olisitko sinä pystynyt kieltäytymään tästä kakusta? Tai leipoessa, olla maistamatta täytettä ja lopuksi kaapia kulhoa puhtaaksi?

Sunnuntaina ajatus maanantaista tuntui "helpottavalta", paluu ruotuun sillä silloinhan vien aamusta isoimmat kerhoon ja suuntaamme vaunulenkille vauvan ja koiran kanssa... Eilen oli tosin toisin ja vietimmekin sairastupapäivää kotona, kolmen pienen räkänokan kanssa. Pienoinen morkkis muutaman päivän kestäneestä syöpöttelystä ja sporttaamattomuudesta, alkaa nostaa päätään... Kuka tietää tunteen?

Takana 11,5h yöunet ja tiistaihan on ihan yhtä hyvä päivä palata ruotuun kuin maanantai joten poikien päiväuniaikaan tää mami jumppaa... Toivoa on ja illalla lenkkeilee tai ui.

Huh! Onneksi seuraavat "omat synttärimme" ovat vasta syyskuun lopussa ;)

Psst. Täältä näette lisää kuvia synttäreiltämme ja ehkä saatte vinkkejä omien lastenkutsujen järkkäämiseen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

Mulla on aivan sama, arkena oikeaoppinen syöminen sujuu, mutta viikonloppuisin tulee palkittua itseään...

Tsemppiä taas ruotuun palaamiselle!! Hyvin sä vedät!

Terveisin Jenny

Jenni
Liittynyt14.2.2013

En ois kyllä pystynyt kieltäytymään, melkein nuolin ruutua jo tässä :D

Tsemppiä proggikseen, ja hyvää viikkoon palaamista ;)

Mullakin periaatteessa näin on, varsinkin kun ajattelee, ettei kaikkea hyvää (ja lihottavaa) voi muilta kieltää oman laihdutusurakan vuoksi. Mun toinen kompastuskivi on iltapäivät, kun meidän taapero on nukkumassa ja mulla on omaa aikaa. Silloin tekee aivan järjesttömästi mieli jotain hyvää kahvin kanssa, Millähän siitä pääsisi eroon? 

Mutta pidetään päämäärä selkeänä mielessä! Tsemppiä!

Laitapa Sanna vertailua tulemaan niistä protskupatukoista tai kerro jos ylipäänsä löydät jonkun hyvän! Mä kokeilen sitä hamppujauhoa smoothiessa huomenna ja kerron miten toimii.

Kahvin kanssa mulle toimii ihan tumma suklaa. Vie makeanhimon aika pienellä määrällä...

Henna

Sisältö jatkuu mainoksen alla