Viimeksi valloitimme Ylläksen neljä vuotta sitten, yhden puolivuotiaan kanssa. Siitä on kokoonpano muuttunut, nyt meitä matkassa 4- 3- ja 1-vuotias meidän vanhempien lisäksi. On muuten iso ero reissata yhden vauvan kuin kolmen pienen pojan kanssa. Haluisitteko kuulla näistä eroista enemmän? Yhden mainitakseni... Vauvan ja sen tavaroiden kanssa, mahduimme aikoinaan hyvin autoon, mutta nyt turvauduimme yöjunaan, auto mukana. Yksi hytti viisi henkiselle perheelle, aikamoinen seikkailu ja elämys lapsille.

Tällä Ylläksen matkallamme pääsimme testaamaan Reiman ulkovaatteita, blogiyhteistyön merkeissä. Ensimmäistä kertaa värejä ulkovaatteissamme. Pojat innoissaan... ja mami tunsi piston sydämessä. Tämä mami, kun on aikaisemmin aina ostanut jotain tummaa ulkopukua, auts! Samalla te pääsette kurkkaamaan ensi talven mallistoa, keskimmäisemme päällä.


Esikoisellamme Brunolla, ekaa kertaa kaksiosainen puku ja poika enemmän kuin innoissaan... Lippapipo kruunasi kaiken, pojan sanoja lainatakseni: "Makeet".

 


Keskimmäisellämme Wernerillä, ensi talven mallistoa ja niin ikään lippapipo. -Vaude!

 


Kuopus Moritz, yksiosaisessa puvussaan ja karvalakissaan (tekoturkista).

Voin myöntää, että olisin kiertänyt nämä värit kaupassa kaukaa... Päätynyt sinne mustaan, harmaaseen tai ruskeaan, mutta mutta... Tuskin enään koskaan, niin ihanan värikkäiltä pojat näyttää, eikö? Epäilin myös alkuun kaksiosaisuutta mm. miten lapset saa ne päällensä, kun haalari on niin helppo pukea ja nouseekohan takki esim. rinteessä kaatuessa... mutta turhaan murehdin... Nämä on loistavat! Lisää myöhemmin!

Hiihtoladut valloitettu, isoimmat pojat jaksavat hiihtää sellaiset 2-3 kilometriä ja vauva matkustaa Manducassa. Me vanhemmat sitten vuorotellaan ja vedetään pidempiä, omatempoisia lenkkejä. Ajatuksena kyllä vuokrata ahkio ja suunnata jonnekin hieman pidemmällekin. Koskaan emme ole ahkiota aikaisemmin käyttäneetkään, mua ajatuskin lisäpainosta suksilla hiihtäen hirvittää, joten suosiolla antaisin "papan" hoitaa homman.

Aamupäivät olemme viettäneet rinteissä Äkäslompolon, Ylläs-Skin puolella matto- ja köysihissin luona. Sinne saa hyvin vaunut viereen, mikä mahdollistaa vauvan päikkäriaikaan meidän molempien osallistumisen isompien "lasketteluun". Joskin pojista vanhin jo taitaa hienosti, itsenäisesti nämä rinteet ja pujottelut. Ja kyllä keskimmäiselläkin alkaa pientä tolkkua jo löytymään, ehkä vielä valloitamme huiput yhdessä kun lastenhoitoapu saapuu ja vauvan voi antaa vielä pari vuotta kasvaa tasaisella maalla ;)

Eiköhän täällä jatku hyvin alkanut "Hyvästit raskauskiloille" matkani. Saavutukseni ehkä jo huomasittekin: -5kg. Ainakin reidet on jo hapoilla ja ei muuta kun rinteitä, poikien hiihtokoulua kohden.

Aurinkoiset keväthanki terkut,

Sanna

P.S. Reimaa voi myös shopata netistä ja tehdä loistavia Outlet-löytöjä, täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla