Mahtavaa, että pääsin mukaan tähän Hyvästit raskauskiloille -blogiin!

Pienestä pitäen olen aina liikkunut paljon ja monipuolisesti, oikeastaan siihen asti kunnes raskauduin kolmannen kerran (siinä kohtaa takana oli kaksi keskenmenoa). Esikoisen Brunon synnyttyä kävelin pitkiä vaunulenkkejä, kunnes syntyi toinen poikamme Werner. Samoihin aikoihin alkoi haaveet rakentamisesta, sitä seurasi suunnittelu, sisustusalan opinnot, rakentaminen, vanhan kodin myyminen, uuden väliaikaisen löytyminen, muutto ja kolmas raskaus. Kolmas poikamme Moritz syntyi, rakentaminen jatkui kuten epäsäännöllisen säännöllinen elämä – ja hups, liikunta oli täysin jäänyt ja paino nousi.

Nyt tunnen olevani valmis elämänmuutokseen ja haluan voida kokonaisvaltaisesti paremmin. Tavoitteenani on saada liikunta jälleen arkirutiiniksi, opetanhan lapsillekin liikunnan tärkeyttä, ja tiputtaa ne ylimääräiset liikakilot (15 kg). Kun äiti voi hyvin ja on tyytyväinen itseensä, se vaikuttaa koko perheeseen ja myös parisuhteeseen.

Auringon paistetta odotellen,

Sanna

Kirjoittajalla on intohimona elämä, ehkä rajatummin koti, sisustaminen, ruoka ja matkailu. Niiden kanssa käsikädessä kulkee perhe ja ystävät. Sanna asustelee pääkaupunkiseudulla vastarakennetussa kivitalossa koiran, kolmen pienen (2008, 2010, 2012) ja yhden "vähän" isomman miehen kanssa. Kuten arvata saattaa, arjesta ei vauhtia tai tilanteita puutu ja aina ei mene kuten Strömsössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (3)

2/3 | 

Toivotan iloista kevättä lasten ja liikunnan parissa. On hyvä päätös alkaa pitää itsestäänkin huolta, lapsetkin voi silloin hyvin kun Äiti voi. Hyvää naiisten päivää sinulle t. Orvokki

Sisältö jatkuu mainoksen alla