Laatikon avulla, kesäkuntoon 2013? Vai saapuuko kesä liian varhain?

Vauva-lehden toimituksesta tiedusteltiin halukkuuttani testata Xbox 360 ja Nike+ Kinect Training -valmennusohjelmaa. Ennen kuin luin viestiä loppuun, vastasin jo joo, sillä näin sen lisäapuna tähän painon pudotus projektiin... Ja erityisesti hieman harmittavan plus miinus nolla viikon jälkeen, uskon et tää on hyvä juttu tai sen on pakko olla! Toisaalta olemme myös harkinneet pelikonsolin ostoa, eli oiva tilaisuus testata Xbox.

Oho puhelin soi ja hetken päästä ovikello, siinä se laatikko nyt olisi... Voi ei mä olen niin huono tekniikan kanssa, mut laatikon kanssa treenaamaan olisi kova polte ja mieskin pari iltaa poissa. Odotanko miehen paluuta vai kasvatanko kärsivällisyyttä ja asennan boxin käyttöohjeiden kanssa? Mitä sinä tekisit?

Tarkoitus on tutustua laitteeseen mahdollisimman pian viimeistään viikonloppuna, hieman jo ehdin ohjetta/mukana ollut kirjettä lukasta, joka alkoi jokseenkin näin: "Jokaisella on syy, jonka vuoksi haluaa treenata, ja tavoite, jonka haluaa saavuttaa. Haluatko valloittaa ensimmäisen vuoresi, kukistaa vastustajan pelikentällä tai vetää jalkaan tiukat farkut? Nike+ Kinect Training laatii yksilöidyn treenausohjelman juuri sinua varten: saat todellista apua treenaukseen, jotta voit saavuttaa tavoitteesi." Huhu mitä lupauksia, valitsen ne tiukat farkut ja niiden alle se "kesäkunnon" ;)

Kaikki alkaa siis kuntotestistä, jonka jälkeen kone/peli määrittelee ohjelman, kuinka minun tulisi treenailla siis kuinka tulen treenaamaan. Jännää, mutta enemmän kuin innoissani tartun myös tähän. Teitäkin varmasti kiinnostaa miten pärjään tai siis EDISTYN Xboxin ja Nike+ Kinect Training ohjelman avulla Hyvästit raskauskiloille -projektin kanssa, eikö? Onko teillä kokemuksia?

  

Pssst! Sitten siihen Reima vinkkiin: Nämä, parissa aikaisemmassakin postauksessa nähtävät esikoisen ja kuopuksen vaatteet löytyy nyt alesta, Reimashopista. Siis jos osaat/haluat ajatella jo ensi talvea ;) Ei hätää vaikket osaisi/halua ajatella ensi talvea, näin kevään keskellä, miltei kesän kynnyksellä sillä ensi talveksikin tulossa uutta kivaa, jota keskimmäisemme esittelee edellisissä postauksissa erityismaininnan ansaitsee helposti puettavat loistavat ns. henkselihousut. Haluisitteko nähdä niistä jo vilauksen?

Tässä pari esimerkkiä, suorien linkkien muodossa Reimashoppiin:

Esikoisen, Bruno 4v. Reimatec Triquetra-takki.

Kuopuksen, Moritz 1v. Reimatec Temper- haalari.

Munkin päässä ollut ihana hattu Snowman.

Kevätaurinko, missä ihmeessä olet? Alkuviikosta tavattiin Ylläksellä, mutta täällä pääkaupunkiseudulla siitä ei ole tietoakaan... Harmaata! Ja aamulenkille olisi lähdettävä, koira odottaa jo valmiiksi eteisessä joten... Heippa!

Miten kaipaankin jo takaisin keväthangille, silloin naurettiin kilpaa auringon kanssa ja vietettiin ihanan aktiivista viikkoa "lasten ehdoilla".

Yks juttu vielä, asiaa tuntuu riittävän vai onkohan se vain pakoilua, lenkille lähdön siirtämistä kun harmaus ei houkuttele... Viikonlopun ohjelmassa: Xbox Nike+ Kinect valmennusohjelmaan tutustumista, treenausta niin poikien korista kuin vanhempien "omaa aikaa", välikausivaatteet esille ja talvivaatteet pois. Pian saadaan kaivaa pyörätkin esille, onko se tämä viikonloppu vai seuraava jää nähtäväksi. Joko teillä on pyörät käytössä? Pyörät tuo helpotusta omiin lenkkeihin, Moritz kun kulkee vaunuissa, Werner (3) tasapainopyöräilee ja Bruno (4) polkee itsenäisesti ilman apupyöriä (oppi viime kesänä). Mitäs teidän viikonloppu pitää sisällään?

Nyt me mennnään oikeesti, Calvin jo ihan tassut ristissä... Heippa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla