Sulkapallo ja ”jumppa” koko perheen kesken toimii hyvänä alkulämpönä ennen mamin omaa aikaa Zumbaten, 75 min.
Sulkapallo ja ”jumppa” koko perheen kesken toimii hyvänä alkulämpönä ennen mamin omaa aikaa Zumbaten, 75 min.

Nyt on sopivat sporttivaatteet, siitä on hyvä aloittaa, ja niiden puute ei ainakaan ole esteenä liikumiselle – ja mitä niitä muita tekosyitä olikaan? Inspiroiduin Lavli Oy:ltä saamastani  Be Fearless -topista, ja ei muuten kiristä nämä Flashdance-housutkaan. Siis liikkumaan!

Ravintoterapeutti Jenni Salon kanssa on tavattu, ja sen vauhdittamana onkin pientä edistystä ollut havaittavissa. Aika lailla samojen vinkkien mukaan mennään, mitä Jenni jo maaliskuun Vauva-lehteen listasi: ateriavälit säännöllisiksi, enemmän proteiinia, kasviksia ja hedelmiä. Ruokailuvälit eivät ole enää ylittäneet neljää tuntia ja ennakointi on auttanut, esimerkiksi illalla voi laittaa seuraavan päivän aamiaisen valmiiksi. Eli sama pätee tähän kuten moneen lasten kanssa, ”ole yksi askel edellä” ;)

Mites sitten se urheilu, joko siitä on tullut toistuva viikottainen rutiini, ripiitillä? Hiljalleen... intoa kyllä löytyy. Monipuolisen urheilutaustan omaavana olen nyt hieman kokeillut ja katsahdellut, mikä tuntuisi omimmalta juuri tällä hetkellä. Onko se ohjattu tunti tiettyyn aikaan tietyssä paikassa, esimerkiksi Myride Tapanilan Erällä, vai enemmän aikaan ja paikkaan sitomaton suoritus kuten uinti, lenkkeily, kuntosali tai murtomaahiihto jossain kodin lähettyvillä.

Hyötyliikuntaa tulee päivittäin harrastettua, kun kerho- ja puistomatkat taitetaan kävellen, ihan kuten personal trainer Johanna Väänänenkin neuvoi. Edistystä, edistystä: 10 kerran kortti hankittuna niin uimaan kuin ohjatuillekin ”jumppatunneille”. Tähän kohtaan en voisi kuvitellakaan sitoutuvani salien jäsenyyksiin, ja totta puhuakseni niiden kuukausimaksutkin kauhistuttavat.

Haasteita on odotettavissa! Herkuttelua ja ylensyöntiä, kun viikonloppuna tulemme juhlimaan pakkaspoikiemme syntymäpäiviä (1v. & 3v.). Tunnetusti ”rääppeitä” jää – vai pakkaisinko ne kaikki viimeisille vieraille mukaan?

Sporttiterkuin,
Sanna

Venyy, venyy… ja huomenna toivottavasti vielä nousee jalka.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

1/2 | 

Täälläkin on yksi urheilukärpäsen purema! Minua innostaa just nuo ryhmäliikuntatunnit, ja odotan että tuo kuukausimaksu toimii tsempparina jos into alkaa laskea! :) oon aivan innoissani tästä uudesta blogista, koska olen niin samassa tilanteess itsekin! urheilutaustaa ei tosin juurikaan normilenkkeilyä enempää ole, mutta koetan olla välittämättä menneestä! Innolla uutta voimakkaampaa ja energisempää elintapaa päin! :)

2/2 | 

Joo, raskauskiloja on vielä joku jäljellä 06/12 syntyneestä vauvasta, eli painonpudotus ja mahd omaan kroppaan taas pääseminen tavoitteena, vaikka kyllä kaksi raskautta hieman kroppaa muokkaa pysyvästi lantion osalta.. :) jään seuraamaan sun kirjoituksia ja ehkä saan täältä ideoita esim.ruokavalioonkin! Ihania kevätpäiviä sinnekin! :) -ninnu

Sisältö jatkuu mainoksen alla