Keskimääräinen kuntotulos 36, onko se paljon vai vähän? Arvaatteko mun?

 


Ja niin on aika Nike+ Kinect trainingin kuntotestin ja huomaan "kilpailuviettini" heräävän... Sitä ei olekaan hetkeen näkynyt ja lähinnä olen haastanut itseäni esim. miten saada kolme pientä ja itseni aamuisin vikkelästi liikkeelle niin, että ehdimme puistoon ennen kuin muut lähtevät lounaalle. Kuntotesti, sehän testaa mua eli aika panna parasta. Oma paras kun on viimeisen neljän ja puolen vuoden aikana vaihtunut 3 pienen lapsen "parhaaseen"... On siis aika laittaa tää mami kaiken muun edelle, ainakin testin ajaksi.

 

Miten ajauduin tähän kuntotestiin ja valmennusohjelmaan, siitä enemmän täällä.

 

Keskimääräinen urheilullisuustulos 24? Entä omani?

 


Ja sitten omat tulokseni... Jännittää...

 

Tässä ne nyt ovat, ihan esittelykelpoiset... eikö?

 

Täytyy myöntää, että lisäpuhtia tämä "laatikko" Xbox 360 ja Nike+ Kinect training toi mukanaan ja todistaa, että kohdallani ei voida onneksi sohvaperunasta puhua, vaikka niitä kiloja onkin kertynyt enemmän kuin tarpeeksi viimeisten vuosien aikana. Sohvaperuna, voiko muuten kauheampaa sanaa ollakaan?

Nyt heitänkin pallon sinne teille... Haastakaa itseänne silloin tällöin, "kaikkensa antaminen"  esim. kuntotestissä, vaunulenkillä tai muussa urheilusuorituksessa antaa niin paljon. Ja sen jälkeinen olotila, en osaa kuvata, mutta ihan kuin tiskitkin löytäisivät koneeseen itsestään. Ja tiedän se lähteminen on aina vaikeinta, mutta äkkiä sekin muodostuu rutiiniksi! Ja rutiinithan on hyvästä, eikö?

Mitä ihmettä ajattelin noi muutamat vuodet kun oma liikkuminen oli niin satunnaista, kohta voidaan ehkä jo puhua elämäntavasta... Onhan tämä ollut käynnissä jo muutaman kuukauden, joskin paluu ruotuun on ollut vaikeaa upean lomamme jälkeen. Ai mikä siinä niin vaikeaa on ollut? "Vauvamme" 1-vuotias Moritz sairastui influenssaan ja nukkumisen sijaan yöt ja päivät on kannettu itkevää yli 40 asteen kuumeesta kärsivää lasta... Ja samalla tietty sitä normiarkea pyörittäen, yrittäen keksiä ohjelmaa 4 ja 3-vuotiaille isovelille. Oma jaksaminen kortilla ja kuntoilu onkin keskittynyt koiran lenkittämiseen. Kaikesta kantamisesta huolimatta, mulla on surkeat käsivoimat... Ei ehkä uskoisi, mutta sen se kuntotesti todisti joskin tiesin sen muutenkin. Eli 4,5 vuoden käsitreenit elävillä painoilla eivät ole tuottaneet tulosta, missä vika?

Seuraavaksi hieman ruokapäiväkirjaa, lapset rinteessä hiihtokoulu vai vanhemmat opettajina? ja lisää kokemuksia Nike+ Kinectistä ja sen käyttöönotosta, suosittelenko? Onko teillä jollain kyseinen valmennusohjelma käytössä?

Ja nyt kuravaatteet niskaan ja ulos... Ja jollain oli jo ikävä kevättä?

Psst. Toisen blogini puolella löytyy alekoodia staileihin koruihin, sinne pääset tästä. Ehkä siellä jokunen iskäkin ruudun sillä puolen? Äitienpäivä on tuloillaan!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla