Ei, EN OLE RASKAANA vaikka vatsa "pömpöttääkin" ...Onhan se jo jonnin verran pienentynyt ja vanha paitapuserokin mahtuu jo päälle... JEEE!

Viime viikonlopun ja nyt vapun juhlinnat tuntui myös kropassa. Ehkä myös tietty aika kuukaudesta tekee tehtävänsä +1,7 kg. Kävelylenkitkään, ei ole kulkenut kuten normaalisti ja kysymys: "ollaanko teillä taas pieniin päin?"... Tarviiko edes kertoa fiiliksiä? Ilmankos olinkin valmis pyyhkimään eilisen pois kalenterista ja sitä manailinkin FB:n puolella ja EI, EN OLE RASKAANA jos teistä joku toinen miettii samaa!

Ja kyllähän tämä hieman alimman napin kohdalta kinnaa...

JEEEE! Tänään olen jo takaisin "normaalissa" painossa eli se 1,7kg tai no oikeastaan 1,8kg oli paino pudonnut eilisestä. Miten voikin paino vaihdella miltei 2 kg vuorokaudessa? Fiilis on jälleen loistava, illalla luvassa Nike+ harjoittelua ja huomenna juhlimme ystäväperheen luona nimijäisiä eli jälleen herkuttelua luvassa.

Ryhdilläkin iso vaikutus, siihen miltä se samainen paita näyttää...

Tällä postauksella halusin tsempata muitakin kilojen karistelijoita, joita on ilmaantunut tsemppiviesteillään kommenttiboxiin :) Kiitos kaikista kommenteistanne, ne ilostuttaa ja tsemppaa! Satunnainen herkuttelu sallittakoon meille kaikille :) Ja seuraavaksi sitten niihin ruokapäiväkirjoihin ja Nike+ treenauksiin.

Aurinkoa viikonloppuunne!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

3/4 | 

Itsekin painiskelin raskauskilojeni kanssa pitkään.. Viimeiset 2kg oli kyllä niin tiukassa, että itku meinasi tulla, ja masureppuli senkun keikkui aina vaan.. Nyt olen kilon päässä "normi"painostani ja taas raskaana.. Ei muuta ku vuoden päästä sama homma alusta.... Tsemppiä sulle!!!

4/4 | 

No nyt osu ja uppos kyllä. Eilen kun sain kuulla puolitutulta "iloiset vauva-onnittelut" !!! Ja kyllä otti päähän, sillä ei en todellakaan ole raskaana. *Huokaus* ihmiset vois kyllä ihan oikeesti vähän ajatella ennen vauvaonnitteluja, että tuli paha mieli vielä enemmän sen takia että kuukausi sitten sain keskenmenon, raskaus oli kyllä ihan vasta alussa mutta suuri oli suru kuitenkin ja sitten joku vielä heittää tollasen kommentin!!! No ainakin sain todellakin vauhtia laihdutukseen...mitä olen muutenkin yrittänyt, mutta nyt kyllä lähtee kilot ihan oikeesti sillä en enää koskaan ikinä milloinkaan halua saada turhia/vääriä vauvaonnitteluja. Stemppiä urakkaan myös sinne!

Sisältö jatkuu mainoksen alla