Matkalla huipulle.

Meidän tyylikkyyden takana, isolta osalta blogiyhteistyön merkeissä Reima, poikien puvut ja mun päässä oleva IHANA karvalakki!

 

HUIPPU loma takana, paras ihmismuistiin. Koko perhe terveinä, ehkä se oli se merkittävin juttu... Tosin jos aurinko paistaa päivittäin tunturissa ja hiihto/laskettelukelit parhaimmillaan niin voiko lomasta muuta tullakaan? Ja siis hieman tiedoksi "lomahistoriikkiämme": Kaikilla lomillamme on joku ellei kaikki lapsista sairastuneet. Floridan Tampassa jouduimme ambulanssilla sairaalaan 5kk vauvan kanssa, milloin jossain muualla podettu korvatulehduksia, oksennustautia ja kuumetta. Kaikesta huolimatta me reissaamme edelleen ja suosittelenkin kaikille reissaamista myös pienten lasten kanssa -se antaa niin paljon.

Trio huipulla.

Vasemmalla Wernerillä ensi talven mallistoa, kiitos Reima.

Pojat pysyivät kuivina hikoiluista ja lumessa peuhaamisesta huolimatta. Värien ansiosta erottuivat hienosti rinteessä ja mikä ehkä parasta, uudet kaksiosaiset vaatteet innostivat itsenäiseen pukemiseen -JEEE!!!

 

Kotiin tullessa vaaka näyttää plus miinus nollaa... Ja miten masentavalta se tuntuu, tämän onnistumisen jälkeen? Sellainen "treenimäärä", eikä paino pudonnut? Tiedän, tiedän että pelkästään vakaa ei pitäisi tuijottaa, mutta mutta, kun se -15kg on tavoitteena niin... Noh sitten kelatessani viikkoa taaksepäin... 2 x Eväskorin jättikokoinen pizza (Kuningas joikhaaja ja Kuningatar lohi ihan parhaat, kuka niistä voisi kieltäytyä?), lounaaksi nuotiomakkaraa ihanalla laavulla rinteiden alapuolella, "nopeaa huonoa energiaa" eli karkkia (jota en ole juurikaan syönyt ja maistui muuten hyvälle) ja pottuvoita poronkäristyksellä... Ei siis ihme ettei vaaka värähtänytkään, mutta onneksi ei kilojakaan kertynyt.

Mami ja pojat rinteessä... Olisinpa aloittanut "kyykkäykset" jo hyvissä ajoin ennen tätä viikkoa, reidet ihan hapoilla mutta ihanaa kipua ja hymy korviin.

 

Alkupäivät muutama tunti rinteissä, päikkärit ja hiihtoladut kutsuivat, kuten kerroinkin tässä. Poikia toden teolla puraisi skimbakärpänen parin ekan päivän jälkeen ja niin vietimmekin loppupäivät tiiviisti loistavassa kunnossa olevissa Äkäslompolon, Ylläs-Skin rinteissä. Ah ihanuutta, ehkä ens talvena meitä onkin siellä koko perhe?

Ajattelin tehdä oman postauksensa laskettelusta pienten ihmisten kanssa, kiinnostaisiko? Hiihtokausihan jatkuu esim. Ylläksellä yli Vapun. Niin oltais haluttu sinne vielä jäädä... Onko teistä vielä joku suuntaamassa kevät hangille?

Loman jälkeen arki alkoi ja ruotuun palaaminen. Kiinnitän taas enemmän huomiota ateriarytmeihin ja siihen mitä suuhuni laitan... Miten onkaan vaikeaa? Ravintoterapeutti Jenni Salo, tsemppiä kaivataan!!! Polte olisi aloittaa kuntosalitreenailu ja juokseminen, näistä onkin ollut puhetta PT Johanna Väänäsen kanssa eli seuraavaksi olenkin yhteydessä häneen. Äh lisäksi kuravaatteet tulisi päivittää (rikkinäiset hanskat/housut pois ja uusia sopivan kokoisia tilalle) ja kevätvaatteet, mitenköhän on niiden laita... Hommaa siis riittää ja mies loistaa pari iltaa poissa olollaan, mut mä hoidan, mä hoidan ;)

Mahtavaa loppuviikkoa!

P.S. Kyselkää ihmeessä jos teitä kiinnostaa jokin tietty tässä projektissa, statistiikka kun kertoo että teitä käy aika kivasti tätä blogiamme lukemassa :) Tai saa kysyä ihan mitä ikinä lapsiin/perhe-elämään liittyvää... Vastaan enemmän kuin mielelläni, oman kokemuksen kautta.

Psst. Tiedoksi, Reimalta vinkkasivat Pop-up myymälästä... Hmmm ehkä sieltä löytyisi uudet kuravaatteet? Onko teistä joku jo pistäytynyt täällä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

1/2 | 

Kiva blogi sulla! 

kerro ihmeessä laskettelusta lisää :) minkä ikäisenä lapset aloitti ja miten? 

Laihdutusprojekti kanssa kiinnostava! Lisää päivityksiä vasn!

2/2 | 

Hei! Olisi kiva lukea tarkemmin, kuinka pudotat painoasi - onko sinulla joku tietty ruokavalio tai kunto-ohjelma jota noudatat (millainen) ym ym.

Sisältö jatkuu mainoksen alla