13kk Moritz kuopuksemme, esittelee innoissaan uutta taitoaan ja näin ollen pian toimii loistavana juoksuttajana tälle mamille...

 

Edellisestä tiputetuista kilomäärä postauksesta on miltei kuukausi ja silloin niitä oli karissut -5kg, tästä pääsette vanhaan postaukseen. Ja nyt kuluneen kuukauden aikana vain -1kg lisää eli kaiken kaikkiaan -6kg. Äh, mikä on mennyt vikaan? Mä tiedän, mä tiedän tai ainakin luulen tietäväni.

Loman jälkeen on ollut erittäin vaikeaa palata arkeen, vaihtaa Lapin kevät aurinko pääkaupunkiseudun harmauteen... Okei tällä viikolla jo aurinkokin paistoi muutamana päivänä kivasti, ehkä edelliselläkin! Huonosti nukuttuja öitä, kun kuopus tekee hampaita ja harjoittelee ilmeiseti unissaankin uutta opittua taitoa eli kävelemistä. Ja tiedättekö mihin ne huonosti nukutut yöt johtaa? Napsimiseen "huonoa/nopeaa energiaa". Eilistä ruokaa on riittävästi jääkaapissa kolmelle pienelle ja mami ei vaan yksinkertaisesti jaksa pilkkoa, kuoria tai paistaa ruokaa itselleen... Vaihtoehto 1. Kaapissa keksipaketti, äh enhän mä edes tykkää noista kekseistä, mutta jonnekin ne vaan katoavat...

Vaihtoehto 2., edellisestä illasta vieraiden kanssa ruokaa/herkkuja jää yli ja jonkunhan nekin on sitten syötävä... Ostetaan selkäranka!

Sosiaalinen elämämme on ollut vilkasta. Ja tiedättekö mitä yleensä tehdään, kun mennään kylään tai saadaan vieraita? No meillä ainakin syödään... ja tiedättekö yhtälön, kun rakastaa ruokaa, selkärankaa ei juuri nimeksikään... Voisiko sitä sittenkin tavata ystävän vaikka lenkkipolulla?

Kaikesta huolimatta -6kg... Jotenkin vain en ole tyytyväinen tuloksiin, telkkarissakin ne tekee ihmeitä vain muutamissa viikoissa!!! Tässä ollaan kiitos hyötyliikunnalle, koiralle ja Xbox Nike+ Kinect Training yhteistyölle. Ja jos jotain positiivista haetaan, niin eipä ole ainakaan kiloja kertynyt, vaikka viimeisen kuukauden on paino miltei paikoillaan junnannutkin.

Viime yönäkin valvottiin, tosin omasta tahdosta... viettämällä iltaa ystäväpariskunnan kanssa meksikolaisen ruoan parissa (kuva yllä), viiden pienen pojan uinuessa yläkerrassa.

Huomenna taas palaan ruokapäiväkirjaan! Se kun ainakin mulla auttaa siihen ettei suuhun tule "ylimääräistä" laitettua, sillä eihän nyt tälläistä voi tonne päiväkirjaan kirjoittaa ;) Apua, mutta justhan on vappu... Kyllä vieraat ja juhlapyhät tekee tästä vaikeinta! Kerron myös miten olen kokenut Nike+ trainingin kotivalmentajani Marien, joka seuraa jokaista treeniäni huomauttaen jos polvi ei nouse riittävästi tai liike epäpuhdas, huhu... mutta kyllä se kannustaakin ;) Sillä todella saa hien pintaan ja seuraavana päivänä tuntee kyllä tehneensä. Kuntotesti tehty, tästä pääsette kurkkaamaan kuinka pärjäsin vai pärjäsinkö ollenkaan.

Pari pientä juoksulenkkiäkin olen päässyt tekemään, näiden poikien esikoisemme Brunon ja koiramme Calvinin toimiessa kirittäjinä. Ensi viikolla tavoitteena juosta enemmän, joskin polvi hieman vihottelee...

Tämän päivän treeni takana, nyt suihkuun ja nukkumaan! Huomenna alkaa viikko uus!

Psst! Asiasta kukkaruukkuun... Haluisitteko kurkata meidän poikien valtakuntaan? Huoneeseen jossa nukkuu ja leikkii kolme poikaa... Ehkä kuvat nähtyä ymmärrätte, että pojat todella pitävät huolen siitä, ettei tältä mamilta lopu hommat kesken ja toisinaan ei enää "työpäivän" jälkeen treenata oikein jaksaisi... Onneksi ne kaikki nukkuvat päikkärit ja vielä samaan aikaan... Ehkä mun tulisi treenata silloin? Käytättekö te päiväuniajan hyödyksi treenaamalla vai nauttimalla rauhasta? Itse valitse useimmiten jälkimmäisen...

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

täällä toinen ilman selkärankaa. poika täyttää kohta 4 kk ja oisin kovasti halunnu kesäks edes puolet tästä jäljellä olevast +8 kg ku raskaudesta jäi mutta aina se tyssää siihen että tulee just noita valvottuja öitä ja huutoraivareita, silloin ei edes muista että piti yrittää syödä terveellisesti. "hauska" juttuhan siinä on vaan se että oma ylipaino vaan lisää sitä huonoa mieltä! että aikamoisessa oravanpyörässä ollaan :) tsemppiä sun laihikseen!

Sisältö jatkuu mainoksen alla