Calvin (Working Jack Russell) maailman paras lenkkikaveri, aina valmiina satoi tai paistoi. Ja hyvänä kakkosena ihanat ystävät, kiitos!

Punnituksen aika, mieli hieman maassa sillä kuluneen viikon aikana olen maannut kolme päivää korkean kuumeen kaatamana. Luonnollisesti siis urheilut jäänyt minimiin, mitä nyt loppuviikosta muutama kunnon lenkki. Ja syönyt olin mielestäni, enemmän kuin tarpeeksi mm. muutaman suklaamunan ja useita paloja sushia.

Wohou, enpä olisi uskonut että näin nopeasti ekat viisi kiloa olisi karistettu. Ja kyllä se on vaakaa uskottava, kun useamman kerran sen päälle astuin. JEEE! Joo, joo tiedän että aluksi ne on nesteitä, mutta en anna sen pilata tätä fiilistä. Saavutus, mikä saavutus ja tästä hyvillä mielin eteenpäin.

Uskon, että suurin vaikutus on ollut ravintoterapeutti Jenni Salon vinkit... Ruokavälit maksimissaan sen 4h, riittävästi proteiinia, kuituja ja ja ja. Aamut aloitankin useimmiten lasillisella vettä, kahvia ja luonnonjogurttia höystettynä pellavarouheella, kauraleseillä ja mehukeitolla. Neuvot, pienet vinkit jotka ehkä monille jo tuttuja, mutta mulle uusia... Esim. ennen treenejä tai niiden jälkeen banaani on hyvä "välipala", sillä siitä saa nopeasti energiaa. Nykyisin laukussani kulkee aina pähkinäpussi. Sillä ne toimii silloin, kun jotain vain on saatava suuhun -NAM! Ja ne sisältää hyviä rasvoja, joita oli toivottavaa saada lisää ruokavaliooni. Liekö näissä salaisuus siihen -5kg! Odotan jo innolla, milloin pääsen "haastamaan" Jenniä... Eli kun paino ei enää tipukaan ja omasta mielestäni liikun ja syön hyvin, mitäköhän keinoja sitten keksitään?

Jenniä lainatakseni:"Mieli voi paremmin, kun kehokin voi hyvin ja päinvastoin..." Ja kyllä, allekirjoitan tämän! Mieskin taisi huomata saman ja ryhtyi tuumasta toimeen, ehkä näittekin jo tämän?

 Syypää mun hymyyn -5kg!

Tällaista tänne tällä kertaa... Kotona pitää erittäin kiireisenä, joka paikkaan kiipeilevä kuopus. "Vauva" seisoo jo hienosti ilman tukea ja halutessaan ottaa pari askelta eli vauhtia ja vaarallisia tilanteita. 4- ja 3-veet isoveljetkin ovat kovin innoissaan näistä uusista taidoista.

Mitä pieni edellä, sitä keskimmäinen perässä...

Nyt pakkaamaan, sillä seuraavan kerran kun kuulette meistä... on Ylläs valloitettu, keväthangilla hiihtäen ja lasketellen. Vinkkejä otetaan vastaan, liittyy ne sitten kohteeseen, varusteisiin/pakkaamisiin tai siellä harrastettaviin aktiviteetteihin.

Aurinko paistakoon, Sanna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (1)

Moi!

Onnittelut, hieno suoritus, josta on hyvä jatkaa. Siis oliko aikaa kuukausi vai enemmän? Ihan uteliaisuudesta kysyisin, että olisiko mahdollista saada malliksi ruokapäiväkirjaa (vaikka parilta päivältä)?

Sisältö jatkuu mainoksen alla