Tämän kuntoiluprojektin alussa totesin vauva-lehteen juttua tehneelle Jenny Belitz-Henrikssonille, että vaunulenkit ei varmaan oo oikeen mun juttu, ja että yritän päästä sen sijaan yksin joogailemaan, salille tai pilatekseen.

Noh, realiteetit ovat tulleet vastaan monella rintamalla. Vauveli on nyt reilu 5kk vanha, enkä ole vielä KERTAAKAAN selvinnyt yksin mihinkään salille. Ja vaunulenkkeily on tosiaankin ollut pääasiallinen kuntoilumuoto, eikä se itseasiassa näin kevätauringossa ole ollenkaan pöntömpää!

Ne hetket, kun olen ollut liikenteessä ilman vauvaa, olen viettänyt ihan muissa puuhissa. Tarpeellisempaaa on ollut rentoutua ystävien seurassa, käydä kampaajalla tai muuten vähän tuuletumassa.

Vauvan päiväunien aikaan on monesti tuhat ja yksi asiaa odottamassa. Tämän imetysdieetin myötä ruokaa pitäisi olla laittamassa jatkuvasti, kun juuri mitään valmista ei voi syödä ja kotihommatkin tuppaavat kasaantumaan.

Energiaa saa onneksi kevätauringon lisäksi meidän pienestä hymypojasta. Vai mitä sanotte tästä aamunaamasta?!

Lenkkikengät sentään on jo kaivettu komeron nurkasta ja olen käynyt puolen tunnin juoksulenkeillä. Oikein sopiva tapa aloittaa reippaampi urheilu ja samalla valmistautua naisten kympille, johon olen luvannut mennä kavereiden kanssa.

Tällä hetkellä pojalla on menossa armoton punnerrusvaihe. Motivoi hyvin mammaakin menemään lattialle punnertelemaan ja tekemään pilates harjoituksia. Äiti tosin tekee vaan nynnyjä polvipunnerruksia.

Aurinkoisia vaunulenkkejä kaikille mammoille!

Henna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (2)

2/2 | 

Kiva, että hymy ilahdutti :) Omatkin aamut lähtee mukavasti käyntiin tuon hymyn virkistäminä, vaikka joutuukin monesti heräilemään ihan liian varhain.

Sisältö jatkuu mainoksen alla