Olen blogannut täällä Vauva.fi-sivustolla nyt yli puolitoista vuotta. Tämä aika on ollut hienoa, opettavaista. Olen saanut uusia ystäviä ja kokemuksia. Ikinä en olisi uskonut ihastuvani bloggaamiseen näin paljon, oikeasti ja toden teolla. 

Nyt on tullut aika siirtyä eteenpäin ja kokeilla omia siipiä. Olenkin siis avannut blogille oman kodin osoitteeseen: www.hurlumhei.fi. Niin jännittävää!

Muutto on vielä käynnissä eli siirrän uuteen osoitteeseen osan vanhoista teksteistäni. Ne parhaat, luetuimmat ja minulle tärkeimmät.  Saman tien rupean myös julkaisemaan uusia kirjoituksia. 

Uudessa osoitteessani Hurlumhein huutomerkki on jäänyt pois, ja blogin nimi kokonaisuudessaan on "Hurlumhei – Lempeää perhe-elämää ja pedagogiikkaa pilke silmäkulmassa". Kirjoitan edelleen perheestäni, mutta yritän entistä enemmän tuoda esiin pedagogista osaamistani kasvatuksen ammattilaisena. 

Kiitos kaikille lukijoilleni, kiitos kanssabloggaajille ja kiitos Vauvan toimitukselle! Olen oppinut paljon ja viihtynyt hyvin! Nyt uskallan lentää pitkin maailmaa! 

Souda pitkin maailmaa,
ja lennä pitkin maailmaa,
ja kuule jäiden narinaa,
ja syvän tuulen tarinaa,
ja kasva kokeneeksi.
– Ilpo Tiihonen –

-Saara

Ps. Hurlumhei löytyy edelleen jatkossakin Facebookista ja Instagramista. Pysy mukana! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Olen Saara, kahden alle kouluikäisen lapsen äiti – ja viidesluokkalaisten opettaja. Harjoittelen elämää eli pyrin valinnoillani kohti parempaa elämää. Ammattikasvattajana koen hallitsevani kasvatuksen tieteellistä teoriaa, mutta äitinä harjoittelen edelleen jatkuvasti teoriatietouden käytännön toteutusta. Etsin helpompaa arkea itselleni, mutta myös lapsilleni - etenkin erityislaatuiselle eskarilaiselle, jolla on pikkukäsi (dysmelia). Rakastan myös askartelua, käsitöitä, puuhastelua ja kotoilua, mutta en meinaa millään löytää niille aikaa. Haluan blogissani herätellä itseäni ja samalla muita tutkiskelemaan elämää lasten näkökulmasta, tiedostaen samalla aikuisten oman ajan merkityksen, jopa ruuhkavuosiarjen keskellä.
Tätä kaikkea on Hurlumhei! – lapsiperheen hyvinvointiin keskittyvä blogi. Tervetuloa mukaan!

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat