Viimein joulukuun ensimmäinen on täällä ja saamme avata ensimmäisen luukun joulukalenterista. Joulukuussa on mystisyyttä, odotusta ja jännitystä, mikä parhain aika aloittaa uusi blogi. Huhu täydellisistä äideistä -blogiin tutustuminen alkaa joulukalenterin kautta. Joka päivä avataan uusi luukku ja paljastamme palan itsestämme. Pääsette virittäytymään joulutunnelmaan yhdessä meidän kanssa. Jouluaattona paljastamme itsemme, ellette ole jo tunnistaneet meitä. Saa nähdä... kerrotaan nyt kuitenkin ensin, mikä tämä blogi oikein.


Oletko kuullut myyttiä täydellisestä äidistä? Sellaisesta taruolennosta, joka pystyy ja kykenee kaikkeen. Täydelliset äidit ovat täydellisiä kokkeja, vaimoja, työntekijöitä, ja ystäviä. Heidän kotinsa ovat suoraan sisustuslehtien sivuilta, hohtavan puhdasta ja tavarat aina järjestyksessä paikoillaan. Täydelliset äidit häikäisevät kauneudellaan. Heillä on aina aikaa urheilla ja pitää täydellisistä linjoistaan kiinni. Täydelliset äidit pitävät hiuksensa kunnossa, eikä heillä ole koskaan juurikasvua saatikka kaksihaaraisia. Heidän vaatekaapista löytyy aina viimeisimmän muodin mukaiset vaatteet siisteissä pinossa tai asianmukaisesti ripustettuina henkareihin. Nämä taruolennot vilahtelevat usein netin keskustelupalstoilla ja antavat muille vinkkejä siitä kuinka tulla täydelliseksi äidiksi. Se on vain laiskuutta, jos sinä et ole täydellinen.

Me äidit haaveilemme täydellisyydestä. Kuvittelemme, ettemme ikinä voi olla täydellisiä ja saavuttaa mystisiä täydellisen äidin standardeja. Jokainen äiti on kuitenkin täydellinen Juuri sellaisena kuin on. Uskokaa pois! Täydellisyys ei ole vakio vaan se vaihtelee aina tilanteen mukaan. Lapset, puolisot, perheet ovat erilaisia, joten täydellisyys on jokaiselle erilainen. Sinä päätät millainen on täydellinen äiti ja luot itsellesi mielikuvan täydellisestä äidistä. Joten ole armollinen, riittävä on täydellinen, ainakin ympärilläsi olevien läheisten mielestä. Jos et usko, niin kysy.

Huhu täydellisistä äideistä -blogi pureutuu äitimyytteihin ja osoittaa, että riittävä on täydellinen. Blogissa puidaan äitiyttä ja naiseutta monelta eri kantilta. Kasvatetaan lapsia, yritetään olla parisuhteessa, käydään töissä, kokataan, pukeudutaan, sisustetaan ja hurahdetaan uusiin asioihin. Samalla blogissa pohditaan elämää ja sen suuria kysymyksiä äidin ja erityisesti naisen näkökulmasta.

Blogin takaa löytyy kaksi erilaista äitiä, naista, puolisoa, kumppania, ystävää ja työntekijää. Näitä kahta äitiä yhdistää halu olla se myyttinen taruolento: täydellinen äiti

Sellainen blogi olisi tulossa. Mutta hoidetaan nyt ensin tämä joulu pois jaloista. Aletaan yhdessä valmistelemaan täydellistä joulua.

Ihanaa joulun odotusta <3

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Huhu täydellisistä äideistä -blogi sai alkunsa kun kaksi naista turhautui niihin iänikuisiin äitimyytteihin. Niihin, jotka aiheuttavat epärealistisia tavoitteita arjelle ja naiseudelle ruuhkavuosien keskellä. Blogin ajatuksena onkin pureutua näihin äitimyytteihin ja osoittaa, että riittävä on täydellinen. Blogissa puidaan äitiyttä ja naiseutta monelta eri kantilta. Kasvatetaan lapsia, yritetään olla parisuhteessa, käydään töissä, kokataan, pukeudutaan, sisustetaan ja hurahdetaan uusiin asioihin. Samalla blogissa pohditaan elämää ja sen suuria kysymyksiä äidin ja erityisesti naisen näkökulmasta.

Blogin takaa löytyy kaksi erilaista äitiä, naista, puolisoa, kumppania, ystävää ja työntekijää. Näitä kahta äitiä yhdistää halu olla se myyttinen taruolento: täydellinen äiti, ainakin omasta mielestään.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla