Huhu täydellisistä äideistä-blogi sai alkunsa salamyhkäisesti. Esittelimme hyvin vähän itseämme ja blogimmekin esittelimme pintaraapaisulla. Joulun kunniaksi halusimme kuitenkin paljastaa teille, ketkä täällä todellisuudessa bloggaavat ja miksi.

Keitä me olemme?


Kati: on 35 vuotias sosiaalityön ammattilainen ja ikuinen opiskelija. Osaamisalana on psykiatria ja sosiaalinen kuntoutus. Tehnyt uraa jo yli 10 vuotta psykiatrian puolella ja nuorisotyössä sekä lastensuojelussa. Naimisissa saman miehen kanssa jo 15 vuotta. Lapsia pariskunnalle on siunaantunut jo kolme, tyttö 2002 ja pojat 2014 sekä 2017. Tällä hetkellä Kati on kotiäitinä, keskittyen lapsiin ja kotiin. Kati on tuttu Mutsi on MäSä -blogin takaa.

Motto: Hyväksyminen parantaa sen, mihin aika ei pysty

Suvi: on 26-vuotias lapsi- ja perhetyön ammattilainen. Suvin perheeseen kuuluu kohta 4-vuotias Möyhö-poika ja aviomies, joka viihtyy enemmän töissä kuin kotona. Tällä hetkellä Suvi on töissä päiväkotimaailmassa ja kasvattelee mahaa. Jos kaikki menee hyvin, Möyhö saa sisaruksen ensi kesänä. Suvi on tuttu Pahimpia on aamut-blogin ja More than Moms-blogien takaa.

Motto: Be strong, but not rude. Be kind, but not weak. Be humble, but not timid. Be proud, but not arrogant.

Mistä Huhu täydellisistä äideistä-blogissa on oikein kysymys?
Meitä yhdistää halu olla se täydellinen äiti, mutta silti riittävä - siitä kai se ajatus lähti. Että olisi paikka, jossa yhdessä pohtisimme elämää ruuhkavuosien keskellä ja sitä, minkälaiset paineet ulkopuolelta voidaan luoda perheille. Puhumattakaan siitä, minkälaiset paineet saa joskus luotua ihan itsekin itselleen! Olemme molemmat myös olleet sosiaalipuolella paljon tavalla tai toisella työssä, joten yhteiskunnalliset muutokset ja kasvatus, niin kotona kuin yhteiskunnallisestikin kiinnostaa.

Mitä haluamme blogillamme saavuttaa?
Ajatuksena oli, että blogi olisi ennenkaikkea vertaistuen ja keskustelun kanava. Haluamme herättää keskustelua vaikeistakin aiheista, jakaa arjen haasteita ja onnistumisia sekä siinä sivussa ehkä vahvistaa uskoa siihen, että riittävä äiti on täydellinen. Meitä ei myöskää haittaisi, jos sattuisimme kirjoituksillamme avartamaan jonkun ajatusmaailmaa, valamaan uskoa omaan osaamiseensa vaikealla hetkellä tai osaisimme viihdyttää silloinkin, kun ruuhkavuosien keskellä meinaa loppua huumori kesken.


Tervetuloa mukaan seuraamaan, toivottavasti viihdytte!
PS. Löydät meidät myös Facebookista @huhutaydellisistaaideista ja instagramista @huhutaydellisistaaideista

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Huhu täydellisistä äideistä -blogi sai alkunsa kun kaksi naista turhautui niihin iänikuisiin äitimyytteihin. Niihin, jotka aiheuttavat epärealistisia tavoitteita arjelle ja naiseudelle ruuhkavuosien keskellä. Blogin ajatuksena onkin pureutua näihin äitimyytteihin ja osoittaa, että riittävä on täydellinen. Blogissa puidaan äitiyttä ja naiseutta monelta eri kantilta. Kasvatetaan lapsia, yritetään olla parisuhteessa, käydään töissä, kokataan, pukeudutaan, sisustetaan ja hurahdetaan uusiin asioihin. Samalla blogissa pohditaan elämää ja sen suuria kysymyksiä äidin ja erityisesti naisen näkökulmasta.

Blogin takaa löytyy kaksi erilaista äitiä, naista, puolisoa, kumppania, ystävää ja työntekijää. Näitä kahta äitiä yhdistää halu olla se myyttinen taruolento: täydellinen äiti, ainakin omasta mielestään.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla