Joulu lähenee ja ainakin minun jouluuni kuuluu suklaa kaikissa muodoissa. Päätinkin, että on jälleen aika jakaa pomminvarma suosikkireseptini maapähkinävoikuppeihin! Superhelppoa ja niin hyvää! Sopii muuten vaikka paketin kylkiäisiksi jouluna tai viime hetken lahjaksi, jos jonkun lahja on vielä unohtunut. Aineksetkin löytyy varmaan mistä tahansa lähikaupasta.

 Tarvitset:
( 15- 20 annosta )
1,5 dl sileää maapähkinävoita
1 - 1,5 dl tomusokeria
200 g sulatettua tummaa suklaata
Pieniä paperivuokia

1. Sekoita maapähkinävoi ja tomusokeri.
2. Sulata suklaa
3. Lappaa puolikas ruokalusikallinen suklaata muotteihin
4. Laita pikkulusikallinen maapähkinävoiseosta ja kaada päälle suklaata.
5. Nosta jääkaappiin ja odota 1-2 tuntia.


Helppoa, nopeaa ja superhyvää! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Huhu täydellisistä äideistä -blogi sai alkunsa kun kaksi naista turhautui niihin iänikuisiin äitimyytteihin. Niihin, jotka aiheuttavat epärealistisia tavoitteita arjelle ja naiseudelle ruuhkavuosien keskellä. Blogin ajatuksena onkin pureutua näihin äitimyytteihin ja osoittaa, että riittävä on täydellinen. Blogissa puidaan äitiyttä ja naiseutta monelta eri kantilta. Kasvatetaan lapsia, yritetään olla parisuhteessa, käydään töissä, kokataan, pukeudutaan, sisustetaan ja hurahdetaan uusiin asioihin. Samalla blogissa pohditaan elämää ja sen suuria kysymyksiä äidin ja erityisesti naisen näkökulmasta.

Blogin takaa löytyy kaksi erilaista äitiä, naista, puolisoa, kumppania, ystävää ja työntekijää. Näitä kahta äitiä yhdistää halu olla se myyttinen taruolento: täydellinen äiti, ainakin omasta mielestään.

Hae blogista

Sisältö jatkuu mainoksen alla