Kuva:Herkkämies

Kun ei jaksaisi enää metriäkään. Kun rinnassa oleva möykky on kasvanut liian isoksi, voimattomuus painaa hartioilla ja jokainen vaatimus kaataa lyijyä suoniin. On vain loputtoman väsynyt. Sitten tunnet, kuinka joku tulee ja halaa. Kysyy, onko kaikki hyvin. Kyyneleet saavat kertoa kaiken. On lupa luovuttaa ja vain olla. Ja mikä helpotus on kuulla: "Ei ole hätää, minä olen tässä."

Kuinka monta kertaa olemmekin olleet rakkaani kanssa tuossa tilanteessa. Toisen voimat ovat kuluneet arjen rasituksesta. Joku elämäntilanne on vienyt kohti pimeyttä ja tehnyt pieneksi. Silloin toinen on kasvanut suuremmaksi. Ottanut kiinni ja kantanut tarpeellisen matkaa. Kuunnellut. Lausunut oikeita sanoja. Osoittanut valon suuntaan. 

Kuva:Joel Jyrinki
Kuva:Joel Jyrinki

Rakastava kumppani on suuri siunaus ja voimavara

Jos minulta kysytään parhaita asioita parisuhteessa olemisesta, yksi niistä on tämä. Minulla on rinnalla ihminen, joka tukee. Joka herää keskellä yötä kuulemaan murheeni, haluaa kuunnella ja välittää pyyteettömästi sydämestään asti. Huomaa tilani, lohduttaa ja on aina puolellani. Ja kun tulee hetki, on minun vuoroni. 

Usein kuulee puhuttavan parisuhteen haasteita ja ristiriidoista. Kaikesta siitä, miksi puoliso ärsyttää ja tuntuu jopa luopumisen arvoiselta. Mutta kuinka moni meistä onkaan saanut nojannut tuohon rinnalla kulkevaan olkapäähän ja ottanut tukea. Nauttinut lempeästä kosketuksesta ja kerännyt voimia kainalon turvassa. Rakastava kumppani on suuri siunaus ja voimavara. Siitä on hyvä olla kiitollinen. Ja kuinka tärkeä olisi muistaa pysähtyä kohdalle ja sanoa: "Kiitos, että olet. Ilman sinua en pärjäisi."

Kiitos, kun luit! Löydät blogin myös Instagramista ja Facebookista. Tervetuloa seuraamaan! 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Herkkä mies. Sellainen minä olen. Elämääni rikastuttavat myös neljä ihanaa lasta ja sydämestään asti kaunis vaimoni. 

Tässä blogissa miehen maailma saa olla herkkä ja kaunis. Kirjoitan parisuhteesta, vanhemmuudesta ja miehuudesta. Kerron miltä ne tuntuvat ja koitan ymmärtää, miten niiden kanssa olisi hyvä elää. Joskus vain ihmettelen ihmisen elämää kaikkine väreineen ja koitan antaa sille sanoja.

Tervetuloa seuraamaan! 

-Samuel Jyrinki

Facebook

Instagram

Pinterest

Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssani:

Laita sähköpostia

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018

Instagram