Kaupallinen yhteistyö
Kuva:Herkkämies

Kaupallinen yhteistyö Hotel Sveitsin kanssa. 

Olemme tosi perhekeskeisiä ihmisiä, joten meille sopii tosi hyvin yhteiset lomat, jonka aikana voimme nauttia yhteisestä tekemisestä ja olemisesta. Joskus tulee pohdittua, että olemmeko liiankin tiivis tiimi? Mutta toisaalta, eikö perheen pidä sitä ollakin? Tiimi, jonka jäsenet tuntevat toisensa ja haluavat pitää yhtä. 

Olen joskus kuullut lauseen, että vanhemmuus syntyy lapsen ja vanhemman yhdessä vietetyssä ajassa. Siinä lauseessa on viisas sanoma. Perheen yhteinen aika antaa mahdollisuuden vuorovaikutukselle, joka lisää perheen yhteenkuuluvuudentunnetta, turvallisuutta ja jokaisen kokemusta omasta minuudesta osana juuriaan. Toisin sanoen perheen yhteys lisää hyvinvointia. 

Vaikka yhteinen arki on tietenkin se, minkä pitää olla kunnossa, tekee perheelle hyvää myös yhteiset irtautumiset arjen pyörteistä. Kun mennään yhdessä, koetaan uutta ja kokeillaan rajoja, perheen dynamiikka ja vuorovaikutus joutuvat uudenlaiseen haasteeseen. Parhaimmillaan kokemus on kuin liimaa, joka tuo arkeen vielä vahvemman tiimin. 

Tällä kertaa saimme viettää viikonlopun mittaisen perheloman Primehotelseihin kuuluvassa Hotel Sveitsissä ja nauttia hieman ylellisyyttä ja helppoutta ennen arjen alkamista. Ja täytyy sanoa, että se hyvä puoli on kotimaan matkailussa, ettei matkoihin kulu liikaa aikaa, eikä hermoja. 

Hotel Sveitsin moderni, mutta lämmin ilme oli erityisesti meidän vanhempien mieleen. Ylivoimaisesti eniten meitä miellytti kuitenkin hotellin henkilökunnan sydämellinen ja ystävällinen palvelu, joka laittoi usein hymyn huulille. 

Näin vanhempana mieltä lämmitti myös lapsimyönteinen ilmapiiiri, joka ei todellakaan ole Suomessa itsestään selvyys. Tässä hotellissa oli tervetullut ja huolehdittu olo, eikä kertaakaan tullut tunne, että lapset olisivat vain riesa ja häiriö. 

Yövyimme kahdessa superior- huoneessa, jotka oli yhdistetty väliovella. Lapset siis saivat toisen huoneen ja me saatiin vaimoni kanssa kivasti omaa ilta- ja yörauhaa toisessa huoneessa. Eli ainakin hiukkasen saatiin myös parisuhdelomaa tässä sivussa. 

Lapsille oli järjestetty tutustumisleikki hotellin ympäristössä, jonka selvittämisestä sai palkinnoksi kätevät treenikassit.  Kuva: Herkkä mies
Lapsille oli järjestetty tutustumisleikki hotellin ympäristössä, jonka selvittämisestä sai palkinnoksi kätevät treenikassit.  Kuva: Herkkä mies

 

Sveitsinuimala tarjosi loistavat puitteet nauttia helteistä. Kuva: Herkkä mies
Sveitsinuimala tarjosi loistavat puitteet nauttia helteistä. Kuva: Herkkä mies

Viikonloppu oli kiva yhdistelmä hyvää ruokaa, lepoa ja aktiviteetteja. Suomi kylpi koko viikonlopun ajan helteessä, joten me kylvimme mielellään tuntikausia Hotel Sveitsin yhteydessä sijaitsevassa Sveitsin uimalassa. Sisäaltaiden lisäksi uimalassa oli ulkoaltaat hyppytorneineen, joten totta kai me vietimme aikamme niiden äärellä. Jos lapsilta kysytään, tämä oli varmasti reissun parasta antia. 

Hotel Sveitsissä sijaitseva ravintola Tila jatkoi hotellissa saatua hyvää palveluhenkeä ja onnistui myös hienosti makuelämyksien tarjonnassa. 

Lasten mielestä hotellin aamupala oli kuuskauttaviis!
Lasten mielestä hotellin aamupala oli kuuskauttaviis!

Uimisen lisäksi Hotel Sveitsin ympäristössä riittää muitakin aktiviteetteja. Samasta rakennuksesta pääsee halutessaan SuperParkkiin tai elokuviin ja lisäksi lähimetsästä löytyy SeikkaluSveitsin monipuolinen seikkailurata sekä hyvät lenkkeilymaastot luonnon helmassa.

Kelien suosiessa, meidän perhe suunnisti koittelemaan rohkeutta SeikkailuSveitsiin. Meistä kukaan ei ollut koskaan aiemmin käynyt tällaisessa seikkailupuistossa, mutta nopean perehdytyksen jälkeen oli kuitenkin helppo lähteä radalle. Oli oikeastaan yllättävää, miten monta rataa pystyi mennä yhdessä lasten kanssa. Ainakin tämä puisto oli todella hyvä aktiviteetti ihan koko perheelle. 

Pelkojen voittamisesta ja parin tunnin liikunnasta jäi palkinnoksi hyvä, mutta väsynyt olo. 
Pelkojen voittamisesta ja parin tunnin liikunnasta jäi palkinnoksi hyvä, mutta väsynyt olo. 

Hotel Sveitsi ja sen ympärillä olevat palvelut jättivät kokonaisuudessaan positiivisen fiiliksen perhelomailijalle. Tuntui, että tässä ympäristössä olisi voinut nauttia lomailuista pidempäänkin. Luulen, että meidän perhe palaa vielä näihin maisemiin takaisin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Herkkä mies. Sellainen minä olen. Elämääni rikastuttavat myös neljä ihanaa lasta ja sydämestään asti kaunis vaimoni. 

Tässä blogissa miehen maailma saa olla herkkä ja kaunis. Kirjoitan parisuhteesta, vanhemmuudesta ja miehuudesta. Kerron miltä ne tuntuvat ja koitan ymmärtää, miten niiden kanssa olisi hyvä elää. Joskus vain ihmettelen ihmisen elämää kaikkine väreineen ja koitan antaa sille sanoja.

Tervetuloa seuraamaan! 

-Samuel Jyrinki

Facebook

Instagram

Pinterest

Jos sinua kiinnostaa yhteistyö kanssani:

Laita sähköpostia

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018