Uusi vuosi ja uudet tai oikeastaan vanhat kujeet. Olen päättänyt käyttää vuoden 2018 miettimällä muutamassa asiassa vähän tarkemmin, mitä oikeasti haluan tehdä ja sitten toimia sen mukaan.

Yksi noista haluamistani asioista on kirjoittaminen. Vain ja ainoastaan kirjoittaminen, ei mitään ylimääräistä. Siihen liittyy tämä blogin muutto. Vauvan blogiyhteisössäkin saa tietysti "vain kirjoittaa", mutta koen tarvitsevani siihen jonkinlaista omaa rauhaa. Itsenäisyyttä sitten kuitenkin, vaikka yhteisöön itse hakeuduinkin. En halua, että takaraivossa naksuttaa mikään muu kuin puhdas kirjoittamisen ilo, jonka tunnen jonnekin nyt kadonneen.

On niitä syitä muitakin, kuten se että työkseni teen verkkosivustoa ja vapaa-ajallani haluan muuta. Punnitsin asiaa kauan ja joulukuun aikana tulin tähän tulokseen. Ja mikäs parempi aika tehdä halumiaan muutoksia kuin tämä vuodenvaihde.

Vietin Vauvan blogiyhteisössä 1,5 vuotta ja haluan kiittää kaikkia kanssabloggaajia ja lehden toimitusta. Teette upeaa työtä ja oli tosi mahtavaa saadaa olla osana porukkaa. Sain ja opin paljon, mutta jostain syystä kotiani en kuitenkaan osannut tänne tehdä. Klassinen "It wasn't you, it was me" on tässä kohtaa ihan totta.

Tieni viekin siis vanhan blogini ääreen. Pikkasenhan sekin jännittää, sillä Vauvalle siirtyessäni tulin "blogikaapista" vain Arvon aikaisilla teksteilläni, muu jäi vanhaan blogiin nimimerkin taakse. Paluu vanhan blogin ääreen avaa 10 vuoden arkistot myös useille tutuillekin, jotka eivät ole silloin blogistani tienneet.

Olettekin kaikki tervetulleita seuraamaan matkan jatkoa ja halutessanne lueskelemaan vaikka mieheni ja minun suhteen alkumetreistä (blogin arkisto ulottuu aina vuoteen 2007) osoitteessa Hennan mutsiblogi.

Kiitos ja näkemiin! Ihanaa vuotta 2018!

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogia kirjoittaa Henna. Kolmekymppinen töissä käyvä äiti, joka on intohimoinen kirjoittaja ja jonka elämän (ja blogin) tähti on marraskuussa 2015 pylly edellä maailman saapunut Arvo.

Arvo on leppoisa ja iloinen pellavapää, joka jaksaa tutkia maailmaa ja on kaikkien kaveri. Päiväkotiarki rullaa ja ukko kasvaa silmissä.

Mukana menossa myös iskä!

Arvo nautiskelee vahempiensa tapaan lähinnä kasvisruokaa ja joskus sattuu niin kivasti, että äiti jaksaa oikein kokkailla. Silloin blogistakin löytyy vegeperhe-reseptejä!

Teemat

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat