Söpöjen taivaassa on kahden istuttava sohva. Söpöjen taivaassa kahden istuttavan sohvan päällä istuu kaksi toisiinsa kietoutunutta. Söpöjen taivaassa ei tarvita sanoja. Söpöjen taivaassa sanat ovat luettavissa sohvalla istuvien katseesta. Söpöjen taivaassa ei vielä tänään mietitä huomista.

Söpöjen taivaassa mennään toista ihmistä niin lähelle, kuin vain toista ihmistä lähelle voi mennä. Söpöjen taivaassa sormenpäässä tuntuu toisen ihmisen iho. Söpöjen taivaassa ei pelätä kosketusta. Söpöjen taivaassa läheisyys tuntuu oikealta. Söpöjen taivaassa huomista ei ole.

Söpöjen taivaassa on lapsen kokoinen sänky. Söpöjen taivaassa sängyssä nukkuu sängyn täyttävä tyttö. Söpöjen taivaassa sängyssä nukkuvalla tytöllä on ympärillä söpö maailma. Söpöjen taivaassa tytön hiukset loistaa tyynyn päällä kuin kulta. Söpöjen taivaassa ympärillä oleva maailma on puhdas ja vihaton. Söpöjen taivaassa huomisella ei ole väliä.

Söpöjen taivaassa on kahden istuttava sohva. Söpöjen taivaassa ihminen löytää toisen ihmisen. Söpöjen taivas on auki oleva syli. Söpöjen maailmassa auki oleva syli on pitkän päivän lohtu. Söpöjen taivaassa käsi tuntee toisen ihmisen pehmeät hiukset. Söpöjen maailmassa huulet tavoittavat toisen ihmisen huulet. Söpöjen maailmassa huominen ei ole merkattuna kalenteriin.

Söpöjen taivaassa on hyvä olla. Söpöjen taivaaseen haluaa vain jäädä. Söpöjen taivaassa on kaikki mitä ihmisellä tarvitsee olla. Söpöjen taivas on paikka, jossa haluan olla.

Söpöjen taivas on tämä päivä, tämä elämä, ei sillä niin väliä. Söpöjen taivas on täynnä yliromantisoituja sanoja. Söpöjen taivaassa se kaikki on sallittua. Söpöjen taivas on paikka, jossa haluan olla. 

Söpöjen taivas on mielenmaisema. Sen reunoilla on auringonlaskun purppuranpunaista. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Mies. 40. Nimeksi he antoivat Sami Minkkinen. Hyvä nimi. Kirjailen kokemuksia parisuhteesta. En pysty pitämään sisälläni. Pursuavat yli.

Seuraa somessa
Facebook

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla