1. Rakkaus on kuin kämysen kesämökin takapihalla kasvava voikukka. Vaikka sitä kuinka yrittää ruohonleikkurilla katkoa tai jaloillaan talloa, niin seuraavana aamuna se törröttää nurmikolla taas ylväästi pystyssä. Tapahtukoon mitä vain, rakkaus ei anna periksi.

2. Kesä on avioitumisen aikaa. Yhtenä aamuna mieleeni lipsahti ajatus, että olen ollut elämästäni kymmenen vuotta naimisissa. En tosin yhteen pötköön. Huilailin ja keräsin siinä välissä voimia muutaman vuoden ajan. Ja kun olen tänä vuonna neljäkymmentä täyttänyt, niin pikaisen laskutoimituksen jälkeen voi todeta, että olen ollut naimisissa neljäsosan elämästäni. Siihen kun lisää sen tosiseikan, että ihminen nukkuu keskimäärin kolmasosan elämästään, niin en minä ole valveilla juuri muuta ehtinyt tehdä kuin olla naimisissa. Jos saisin jonkin aikakapselin, jolla voisi matkustaa 20 vuotta taaksepäin, niin saattaisin valita toisin, nimittäin nukkuisin vähän vähemmän. Rakkaudesta en perkele luovu.

3. Lehdestä luin, että Texasin osavaltiossa ihmisillä on vapaa aseenkanto-oikeus ja moni kantaakin asetta näkyvästi mukanaan kadulla kävellessään. Kiellettyä sitä vastoin on kantaa dildoa näkyvästi mukanaan. Tämän on kokenut rajulla tavalla eräs Texasissa asuva opiskelija, joka alkoi kantaa repun sivutaskussaan dildoa. Hän on saanut asian tiimoilta useita tappouhkauksia ja hänen kotiosoitettaan on alettu levittämään sosiaalisessa mediassa. Osavaltio, jossa tappaminen ja väkivalta ovat hyväksyttävämpää kuin seksi ja rakkaus, on harvinaisen kipeä osavaltio.

4. Rakkaus on kokonaisvaltainen tunne. Koin sen eilen ajellessani keskiyön aikaan Hämeenlinna-Tampere välistä moottoritietä. Kesäpäivä sammutteli edessäni valojaan ja taivas alkoi hohtavasti hämärtyä. Pilvet näyttivät kuin se olisivat ripoteltu maisemaan. Rakkaus istui auton pelkääjän paikalla, vaikka olin autossa fyysisesti yksin. Maiseman pysyi koko ajan samana, vaikka en muistanut katsoa nopeusrajoituksia. Radiosta pauhasi 90-luku ja elämä oli enemmän kuin kohdillaan.

5. Rakkaus on kuin kämysen kesämökin takapihalla kasvava voikukka. Vaikka sitä kuinka yrittää ruohonleikkurilla katkoa tai jaloillaan talloa, niin seuraavana aamuna se törröttää nurmikolla taas ylväästi pystyssä. Tapahtukoon mitä vain, rakkaus ei anna periksi. 

Kommentit (2)

Vuosi85
1/2 | 

Miten dildon kantaminen repussa näkyvillä liittyy rakkauteen? Se on dildo. Eloton. Eikö se kerro siitä, ettei ole rakkautta joka jaetaan toisen kanssa? Vuorovaikutus on eri asia verrattuna provokaatioon. Vuorovaikutuksessa ei tarvita dildoa. Kaksi ihmistä riittää keskinäiseen sellaiseen. Jos haluaa provosoida, saa turpaansa. Onhan sekin tietysti parempi kuin välinpitämättömyys. Tilaaja on siis saanut haluamansa...

havaintoja parisuhteesta
Liittynyt29.9.2015

Kyllä kaksi ihmistäkin voi leikkikaluilla yhdessä leikkiä. Se mikä riittää toiselle, ei ehkä riitä jollekin toiselle. Ja se mikä kellekin on riittävää, lienee ihmisen oma asia. Jos dildo on provokaatio, joka oikeuttaa väkivaltaan dildon kantajaa kohtaan, niin sellaisen maailman kanssa en halua olla missään tekmisissä. Onneksi ei edes tarvitse. 

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Mies. 40. Nimeksi he antoivat Sami Minkkinen. Hyvä nimi. Kirjailen kokemuksia parisuhteesta. En pysty pitämään sisälläni. Pursuavat yli.

Seuraa somessa
Facebook

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla