Pokemon Go:n innoittamana suunnittelin uuden rakkaussovelluksen, joka on suunnattu meille miehille. Sovellusta voi pelata ilman kännykkää ja itse asiassa sitä on jopa suotavaa pelata ilman kännykkää. Sovelluksen nimi on Loverman Go ja sitä pelataan näin.

Säännöt:

1. Etsi rakkaudellesi kohde, kulje sitä kohti. Katso kohdetta silmiin, hymyile ja tarkkaile hymyileekö hän takaisin. Jos hän hymyilee, niin olet saavuttanut kohteesi. Edessäsi hymyilee rakkaus. Kohde saattaa istua jo valmiiksi kotisohvalla, mutta jos ei, niin kohteen voi löytää ulkoa, baarijakkaralta, kirjaston käytävältä tai elokuvasalista. Hymyilyllä ansaitulla vastahymyllä saa pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

2. Sano hymyllä kesytetylle kohteelle jokin kaunis sana. Älä ole liian juro, liian hyökkäävä, liian teennäinen, ole se oma itsesi, joka olet, älä esitä mitään, mitä et ole. Jokaisesta hyvästä alkusanasta ja aitoudesta saa yhden pisteen ja pääsee seuraavalle tasolle.

3. Ota kohdetta kädestä kiinni ja kävele hiljaa paikkaan, jossa on rauhallista. Halaa häntä lujasti, mutta lempeästi. Älä anna minkään muun ulkoisen ärsykkeen häiritä yhdessäoloanne. Keskity yhteen asiaan kerrallaan, ole oikeasti läsnä. Älä kavahda kosketusta ja läheisyyttä. Jokaisesta halauksesta saa yhden pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

4. Katso kohdettasi silmiin. Sano hänelle, että sinä rakastat häntä. Sano uudestaan hänelle, että sinä rakastat häntä. Tarkoita sanoillasi sitä, mitä sanot. Mene häntä lähemmäksi. Sen jälkeen kun olet mennyt lähemmäksi, niin mene vielä lähemmäksi. Anna hänelle viipyileviä suudelmia. Älä pidä kiirettä, äläkä mieti päämääriä. Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Suutele. Suutele. Jokaisesta viipyilevästä suudelmasta saa pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

5. Ota kohteesi syliin, pidä sylissä, pidä lähellä, riisu häneltä hitaasti vaatteita. Ota hänet lähelle, ota vieläkin lähemmäksi, älä kiirehdi. Ole läsnä hänelle, vain hänelle, millään mulla ei ole siinä hetkessä mitään merkitystä. Anna hänelle rakkautta. Anna HÄNELLE rakkautta, älä vain pidä häntä sinun rakkautesi mahdollistajana. Toteuta hänen toiveita, älä omiasi. Jokaisesta oikein kohdistetusta rakastelusta saa yhden pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

6. Pysy hänen vierellä. Älä pakene minnekään. Tehkää sormenpäillänne toisiinne merkkejä. Kirjoita hänen selkäänsä nimiä ja pyydä arvaamaan nimi. Piirrä sydämiä. Jokaisesta oikein arvatusta merkistä saa yhden pisteen ja pääsee etenemään seuraavalle tasolle.

7. Aloita tämä kaikki sen jälkeen ihan alusta. Mitä useampana päivänä, sitä enemmän saa pisteitä. Loverman Go-peli ei tule koskaan päätökseen. Koskaan ei voi olla ihan korkeimmalla tasolla. Mitä enemmän kerää pisteitä, sitä onnellisempi elämä. Tule täyteen pisteistä, pursua yli. Anna pisteiden näkyä, sillä rakkaus ei ole pimeän asia.

8. Huomaa hänet joka päivä uudestaan. Älä katoa. Hän on täynnä pisteitä, jota sinun pitää kerätä.

9. Pysy lähellä, sillä läheltä saa kerättyä helpommin pisteitä.

10. Anna hänelle tilaa, älä omista, anna hänen olla oma itsensä, älä oleta, anna hänen mennä, älä kesytä, hän ei ole osa sinua, hän on rakkautesi puolikas. Pidä lähellä, sillä rakkaus näkyy suurimpana mahdollisimman pienessä tilassa.

 

Loverman Go-peli palkitsee pelaajansa. Siihen saa ja pitää jäädä koukkuun. Siihen on syytä hankkia riippuvuus, josta ei koskaan pidä luopua. Mitä enemmän pisteitä, sitä enemmän rakkautta. Mitä enemmän rakkautta, sitä enemmän elämää.

Uudet rakkaudet alkavat kosketuksilla. Vanhat rakkaudet säilyvät kosketuksilla. Pitää muistaa kerätä pisteitä, ihan koko elämä. Peli alkakoon jo tänään.

Saanks mä olla sun Loverman Go-sovellus? 

Kommentit (6)

Tibu
2/6 | 

Sinulla on kaunis ajatus - mutta hyvin miehinen näkemys "rakkaudesta" kosketuksineen ja ainaisineen "valoituksineen" Ymmärrän ja olen samaa mieltä siitä, että jokaisena päivänä voimme kerätä rakkaudellisia pisteitä, mutta naisena epätasapaino näkyy niin selkeästi jakamassasi miehille kohdistetussa vinkkipankissa, että ajattelin tuoda rinnalle näkemykseni siitä mitä nainen toivoo rakkaudeltaan hellyysleluttelun ja leikittelyn lisäksi.

Nimittäin pisteen siitä kun sanot anteeksi, pisteen kun autat arjessa, pisteen kun kiität toista arjen tekosista. Nää kun on niitä asioita jotka moni mies unohtaa - ja sit ihmettelee kun ei ne pisteet siellä hymyn tai leikinkautta enää tuu maaliin. 

Eli ei se jokapäiväinen miehinen vetovoima ja miehinen läsnäolo oo se juttu, kyllä se on arjen harmaa kestäminen ja jakaminen ja siitä ne pisteet ensisijaisesti repiminen - niin sit avot kyllä nuo muutkin miehen pisteet irtoo.

havaintoja parisuhteesta
Liittynyt29.9.2015

Mainitsemasi harmaan arjen kestäminen ja esimerkkisi arjen teoista pitäisi olla itsestäänselvyyksiä, joita ei pisteitä tarvitse edes antaa. Anteeksi pyytäminen ja kiittäminen on yleistä kohteliasta käyttäytymistä. Ei kai niistä pidä pisteitä lähteä antamaan. Ja ei kai kukaan jätä anteeksi pyytämättä tai kiittämättä ylipäätään. Se on halventavaa ja moukkamaista käytöstä, jota ei edes tarvitse yrittää sietää. Ja jos ei osaa yleisiä käyttäytymissääntöjä, niin sillä ei kai ole mitään tekemistä sukupuolen kanssa. Eiköhän niitä huonosti käyttäytyviä löydy molemmilta puolilta. 

pan
4/6 | 

Sovellus on loistava. Kritiikkiä annan kuitenkin liian suppeasta kohderyhmästä. Naisetkin ovat salaa pelanneet tätä ja omista kokeiluistani päätellen sovellus sopii myös meille ei-heteroille.

havaintoja parisuhteesta
Liittynyt29.9.2015

Olet aivan oikeassa. Sovellus sopii ihan kaikille. Halusin kohdentaa tämän tällä kertaa koskemaan miehiä ihan siitä syystä, että välillä tuntuu siltä, että meitä miehiä olisi syytä opettaa lähestymään toista ihmistä. Se kun ei ole mitään rakettitiedettä ja kyse onkin usein vain rohkeuden puutteesta. Mutta ilman muuta, rakkauttahan tällä sovelluksella haetaan ja rakkaus ei sukupuolta katso!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Mies. 40. Nimeksi he antoivat Sami Minkkinen. Hyvä nimi. Kirjailen kokemuksia parisuhteesta. En pysty pitämään sisälläni. Pursuavat yli.

Seuraa somessa
Facebook

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla