KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Mies on kiehtova olento. Jos luulee tuntevansa miehen läpikotaisin, luulee väärin. Mies on salaisuus, joka paljastaa itseään pala kerrallaan. Toisinaan on niin, että mies on salaisuus myös miehelle itselleen. Salaisuuden alta saattaa paljastua aivan jotain uutta ja mullistavaa.

Niin kuin aina, salaisuudet eivät pysy loputtomiin piilossa. Ne paljastuvat.

Maanantaina 27.11. ilmestyy kirja. Kirjan nimi on Miesraskaus. Kirjassa miestä kuoritaan paljaaksi pala palalta. Kirjassa seikkaileva mieshahmo on kirjan kirjoittaja itse. Samalla hän on kuka tahansa meistä. Ihminen, joka ei koskaan väsy rakastamaan.

Me tulemme nähdyiksi vain toisen ihmisen silmillä. Me tulemme rakastetuksi vain toisen ihmisen kosketuksella. Niin kuin edesmennyt rakkausrunoilija Tommy Tabermann sen puki sanoiksi:

”Jokainen, joka on pidellyt aaltojen silittämää kiveä kädessään, tietää, että jatkuvalla hyväilyllä on ihmeitä tekevä voima." 

Miesraskaus on kirja rakkaudesta. Se on kirja rakastamisen vaikeudesta. Ennen kaikkea se on kirja siitä, että kosketus on se voima, joka saa aikaan ihmeitä. Vaikka kirja sisältääkin kasvua, kasvukipua, vanhasta irrottautumista ja murrosta, niin sen kaiken sisällä elää huumori, uusi alku ja vaaleanpunainen rakkaus.

Nauru on voima, joka kannattaa ihmisen jokaista elämänvaihetta.

Puhumattakaan rakkaudesta. Ilman sen antavaa voimaa, mikään ei olisi minkään arvoista. 

"Sami Minkkisen Miesraskaus on nyt ennakkotilattavissa! Sisältää koskettavia ja hykerryttävän hauskoja, ennenjulkaisemattomia tekstejä."

Tilaa nyt, niin saat kirjan signeerattuna ja ilman postikuluja:

http://bit.ly/miesraskaus

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Olen Mies. 40. Nimeksi he antoivat Sami Minkkinen. Hyvä nimi. Kirjailen kokemuksia parisuhteesta. En pysty pitämään sisälläni. Pursuavat yli.

Seuraa somessa
Facebook

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin!

Teemat

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016

Kategoriat

Instagram

Sisältö jatkuu mainoksen alla