Kaupallinen yhteistyö
Lapsellinen ero -kirjani julkaistaan torstaina 4.10. Kuva: Koti-Iskä88

Kaupallinen yhteistyö Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen kanssa

Hurjaa! Kirjani julkaistaan tämän viikon torstaina. Sain itse tutustua siihen jo viime viikolla, kun kohtasin sen ensi kertaa Kustannusosakeyhtiö Kosmoksen tiloissa. Kun näin kirjani, tiesin, että tässä se on. Yksi unelmani on toteutunut. 

Kirja on tarkoitettu ennen kaikkea vertaistueksi eroaville, eronneille tai eroa harkitseville ja se tarjoaa myös ajankohtaista tietoa lapsen huoltoon ja asumiseen liittyviin asioihin. Tärkeintä roolia kirjassa esittävät ne äidit ja isät, jotka antoivat tarinansa kirjaani. 

Tärkeintä roolia kirjassa esittävät ne äidit ja isät, jotka antoivat tarinansa kirjaani. 

Fiilikseni ovat aivan huimat, onhan tämä ensimmäinen kirjani. Odotan kovasti sen kauppoihin pääsyä ja lukijoiden ensimmäisiä reaktioita. Ennen kuin kirja saavuttaa kaupan hyllyt, voit nyt jo lukea lisää kirjastani kertovia artikkeleja ja tekstiotteita siitä näistä linkeistä:

Vauva.fin bloggaaja Helka Belt julkaisee ensimmäisen kirjansa
Kenestä tulee lähivanhempi? Lapsellinen ero -kirjan kirjoittaja Helka Belt antaa neuvoo, mitä pitää ottaa huomioon
Lue tekstinäytteitä kirjastani

Arvonta!

Laitan nyt yhden kirjan arvontaan täällä blogini puolella! Kommentoi blogiini, miksi haluaisit lukea kirjani. Jätä myös sähköpostiosoitteesi, se ei näy muille lukijoille. Näin voin ottaa sinuun yhteyttä, jos arpaonni suosii juuri sinua.

Arvonnan suoritan kirjan julkaisupäivänä torstaina 4.10. kello 12. 

Oikein paljon onnea arvontaan ja kerrothan sitten, mitä pidät kirjastani!

Kirjan on jo myös tilattavissa nettikaupasta, katso lisää täältä.

Iloisin terveisin, Etä-äiti

Kommentit (38)

Vierailija
1/38 | 

Kelpais kyllä! Oon lukenut blogiasi ja ig:tä. Ja hyviä vinkkejä erovanhemmuuteen saanut. Mulla vaan tekee tosi tiukkaa nyt ja voinen ostaa kirjasi vasta verinpalautuksilla. Vaikuttaa kyllä tosi kiinnostavalta ja tunteita herättävältä kirjalta.

Sarppajevo
2/38 | 

Itse eroperheen lapsena olisi mielenkiintoista lukea asioita vanhemman näkökulmasta!

Manta88
3/38 | 

Haluaisin lukea kirjan, koska ympärilläni on muutamia ystäviä ja sukulaisia joilla on ollut lapsellinen ero. Ja itsekin olen ollut eron partaalla jo pitkään, vielä ei olla miehen kanssa saatu puhuttua asioita selviksi, että yritetäänkö pelastaa vai ei.

kaali
4/38 | 

Haluaisin lukea ja saada jotakin järkeä kaikkiin niihin lapsellisiin eroihin, joita olen useammasta roolista katsellut - moninkertaisena erolapsena, eronneena vanhempana, läheisten auttajana, erolapsista huolehtijana. Rahaa kirjan ostoon tuskin ihan heti on.

Vierailija
5/38 | 

Haluaisin lukea kirjasi, koska elän itse haastavaa uusperhearkea, jos saisin vinkkejä elämääni siitä.

SSandra
6/38 | 

Haluaisin lukea kirjan koska olen itse kokenut lapsellisen eron kolme vuotta sitten ja arjen eläminen lapsilla kahdessa kodissa ja oma elämä lasten kanssa ja ilman lapsia hakee edelleen vähän uomiaan.

Vierailija
8/38 | 

Haluaisin lukea koska olen etä kahdelle lapselleni ja vertaistuki olisi paikallaan

Leila
10/38 | 

Olen kahden lapsen etä-äiti, joten tämä aihe koskettaa kovin. Olisi kiva lukea kirjasi jo ihan mielenkiinnosta, eikä vertaistuki ole myöskään pahitteeksi.

Miiu
11/38 | 

Tämän kirjan haluaisin antaa ihanalle ystävälleni voimaa antavaksi luettavaksi ❤️

6tytönäiti
12/38 | 

Kuulostaa hyvältä kirjalta ja blogisi perusteella sulla on taito kirjoittaa. Uskon että olisi mukava lukukokemus.

MirKa
13/38 | 

Erosin 3-vuotiaan poikani isän kanssa tämän vuoden pääsiäisenä. Pääosin elämä on nyt hyvää, mutta aina tuo lapsen etu mietityttää. Parhaamme ollaan exän kanssa tehty, että lapsi on aina etusijalla, mutta silti tuo kirja ja sen neuvot kiinnostaisivat. Takaraivossa aina kalvaa pieni ahdistus siitä, ettemme pystyneet tarjoamaan ydinperhettä pojallemme. Tähänkin asiaan kaipaisin uutta näkökulmaa ja hyksyntää.

Kirppu77
14/38 | 

Juuri eroa käyn läpi ja olisi kiva lukea kirjasi jos saisin siitä voimia jaksamiseen.

Vierailija
15/38 | 

Haluaisin lukea kirjasi, koska tapaan työssäni päivittäin eronneita, eroa harkitsevia sekä olosuhteiden pakosta eroavia pareja. Kohtaan myös näiden perheiden lapsia. Koen hyödylliseksi kirjasi lukemisen, sillä toivon sen tuovan ymmärrystä itselleni erilaisien erotilanteiden kohtaamiseen.

Kaesu
17/38 | 

Hei, itse olen nyt vuoden päevät ollut etä-äetinä. Todella rankka vuosi takana, kaekki taestelut lapsen isän kanssa, jotka ei näötö loppuvan ikinä 😪
Paljon onnea sinulle kirjasta ja on tosi mahtavaa seorata ja lukea sinun juttuja ❤

Min
18/38 | 

Mulla on ollut niin kovin lapsellinen ero, että blogini kolahtaa tunteisiin, mutta antaa myös voimaa. Kiitos!! Uskonpa, että kirja vaikuttaisi samoin ja saisin vertaistukea senkin kautta. Myös ystävä pääsisi lukemaan.

Ajankohtainen
19/38 | 

Valitettavasti ajankohtainen asia. Toivottavasti (kannen tutista huolimatta) tässä käsitellään myös teini - ikäisten kanssa eteen nousevia haasteita.

Vierailija
20/38 | 

Lukisin kirjan ja laittaisin sen sitten kiertoon niin että mahdollisimman moni saisi sen lukea. Luultavasti ostaisin itselle oman sitten lisäksi, luulen että on kirja jota voi lukea moneen kertaan.

Vierailija
21/38 | 

Kirja kiinnostais ihan hirveesti. Kaksi kertaa eronnut ja jäänyt yksin lasten kanssa. Tämä olisi mielenkiintoonen lukea ja katsoa löytyykö samoja fiiliksiä!

Leena13
22/38 | 

Olen itsekin etääiti ja todella kiinnostaisi lukea muiden samassa tilanteessa olevien kokemuksia ja ajatuksia etävanhempana olemisesta. Aiheesta ei ole paljoa kirjoitettu, hienoa että tartuit tähän aiheeseen :)

Etä-äiti
Liittynyt10.5.2017

Hei Leena13 <3 sinä voitit arvonnan. Onnea paljon! Laitan sinulle kohta viestiä. Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille!

Terveisin, Etä-äiti

Susannak
23/38 | 

Kirja vaikuttaa mielenkiintoiselta. Lisäksi olen pitkästä aikaa löytänyt lukemisen ilon, niin olisi kiva saada uutta luettavaa. Onnea kirjasta! :)

Vierailija
24/38 | 

Haluaisin lukea kirjan, koska painin tällä hetkellä vaikean päätöksen kanssa: lähteäkkö vai jäädä, kun mies jäi rysän päältä kiinni pettämisestä, ja meillä pienet lapset.

Vierailija
26/38 | 

Vastikää eronneena ja karanneena uuteen parisuhteeseen ja vauva-arkeen niin kokisin hyötyväni vertaistuesta ja samastuttavista kokemuksista.
Meillä lapset asuu 50/50 jaolla ja se ei ole ollut ihan niin auvoa kuin vois ajatella. Nyt vuosi erosta ja pinnalle nousee kysymyksiä; kuka tukee isää lasten kasvatuksessa,mitä on käytännössä jaettu vanhemmuus. Kuka on todellisuudessa vastuussa 24/7 lapsista jne...

Vierailija
27/38 | 

Itse juuri eronneena, etä-äitinä haluaisin lukea kirjasi ja saada kenties uusia näkökulmia asioihin.

Vierailija
31/38 | 

Erosta hirveän kauan jo mutta tunteet muistan yhä. Omat lapset ovat kaikki jo aikuisia. Toivon omilleni erilaista tulevaisuutta.

Äitipuolitoista
32/38 | 

Haluan lukea kirjan, koska olen niin monesti sinun kanssasi samaa mieltä lasten asioiden hoidosta, elän samaa elämänvaihetta (vuoroviikkovanhemmuus) ja arvostan huimasti työtäsi paremman erovanhemmuuden ja äitimyytin järkeistämisen eteen!

Vierailija
33/38 | 

Kahden pojan etä-äitinä ja narsisti miehestä eroneena tahtoisin kirjan lukea.

Pph ja äiti
34/38 | 

Olen itsekin eronnut ja työskentelen perhepäivähoitajana, joten työssänikin ajoittain olen tukena eroperheille. Lukisin kirjan erittäin mielelläni.

Vierailija
36/38 | 

Haluaisin saada kirjasi, koska minulla on hyvin vaikea erokokemus jo kuuden vuoden takaa eikä vieläkin helpota!

Vierailija
37/38 | 

Haluan lukea muiden hyviä kokemuksia. Oma ero nyt ei kuitenkaan mennytkään niin hyvin kuin aluksi vaikutti. Luulen että tässä kirjassa on myös annos huumoria😀 ja että ahmin tämän muutamassa illassa

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla