Unelmani toteutuu, kun pääsen vetämään eroseminaareja.

Yksi unelmani täyttyy, kun aloitan huomenna suomalaisen eroseminaarin ohjaajakoulutuksen!

Koska erotyöskentely on ollut jo pitkään haaveeni, olin enemmän kuin onnellinen, kun Marianna Stolbow otti yhteyttä ja sanoi, että minut on hyväksytty koulutukseen. Se on ainutlaatuinen Suomessa ja ilman juuri tämän koulutuksen käymistä ei suomalaista eroseminaaria saa edes vetääkään.

Koska erotyöskentely on ollut jo pitkään haaveeni, olin enemmän kuin onnellinen, kun Marianna Stolbow otti yhteyttä ja sanoi, että minut on hyväksytty koulutukseen.

Eroseminaarissa on tarkoitus tietenkin käydä läpi erokokemus, sen tuomia tunteita, vaikeuksia ja tapahtumia. Koska olen aina ollut sitä mieltä, ettei eroa tarvitse hävetä ja se voi olla myös positiivinen kokemus elämässä. haluan auttaa muitakin näkemään tämän.

Joskus ero on kuitenkin myös shokki, trauma ja kriisi. Silloinkin se on hyvä käsitellä läpi. Ilman käsittelyä se jää vaivaamaan ja vaikuttamaan kaikkeen tulevaan. Mikään vaikea koettu asia ei käsittele itse itseään, vaan sen eteen on nähtävä vaivaa.

Eroa tarvitse hävetä ja se voi olla myös positiivinen kokemus elämässä.

Mutta se kannattaa! Erosta voi tulla voimaannuttava kokemus, josta voi ammentaa tulevaisuuteensa paljon vahvuutta. Olen itse läpikäynyt monta eroa elämäni aikana ja koen, että minulla on paljon annettavaa myös muille. Siksi tämä koulutus on unelmieni täyttymys.

Kerron heti enemmän, kun koulutus on ohitse ja voin alkaa pitämään omia seminaareja. 

Tie kohti unelmia on alkanut!

Lue myös:
Mitä eroseminaarissa tapahtuu?
Ero on aina kriisi mutta mahdollisuus myös uuteen
Miksi parisuhteeni päättyvät aina eroon?

Iloisin terveisin, Helka

Facebook II Instagram

Kommentit (2)

Yh äiti
1/2 | 

"Eroa tarvitse hävetä ja se voi olla myös positiivinen kokemus elämässä." Olen täysin vastakkaista mieltä. Häpesin eroa, peittelin asiaa enkä uskaltanut kertoa siitä kellekään. Se oli negatiivisin ja vaikein asia elämässäni. Uskallan kuitenkin väittää etten ole ainoa joka on kokenut asian näin. Sen sijaan olen samaa mieltä siitä että ero on aina uusi mahdollisuus elää sellaista elämää kuin itse haluaa. Vaikeat kokemukset kasvattavat inhimillisyyttä ja empatiakykyä, joita ilman maailma olisi aika ikävä paikka elää.

Etä-äiti
Liittynyt10.5.2017

Hei yh äiti, ja kiitos tärkeästä kommentista. Eroihin liittyy paljon häpeää ja ahdistusta ja se on täysin sallittua. en sanonut, etteikö eroa saisi pitää vaikeana ja siihen pitäisi suhtautua hällä väliä -meiningillä. On hyvä, että osaat sanoittaa eron kipupisteitä noin hyvin. Mutta oletko miettinyt, miksi se oli negatiivinen asia ja miksi häpesit sitä? Noista vastauksista voi olla paljon hyötyä. Koska häpeän tunne ei kanna kovin pitkälle eikä sitä kannata kantaa koko elämäänsä mukana, siitä kärsii eniten juuri itse.

Eroihin liittyy paljon tunteita ja vaikeita asioita. On hyvä, jos uskaltaa ja haluaa käsitellä niitä. Onnea sinulle elämääsi ja ihanaa kesää!

Terveisin, Etä-äiti

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla