Lähtiskö treffeille?

Sain tässä juuri neuvoja tähän lapsettoman viikon alkumelankoliaan, että lähde ulos ja treffeille!

Lähde ulos ja treffeille!

Pelottava ajatus. Hei, treffeille? Minä en ole yli kymmeneen vuoteen käynyt yhtä kertaa lukuunottamatta treffeillä niin, etten olisi tavannut toista osapuolta jossain deittisovelluksessa. Nyt olisi mahdollisuus tavata ihan sellaisiakin, joihin olen tutustunut muita teitä.

Jännittävää.

Kotisohva, siivoaminen, kirjoittaminen ja yksikseenolo kiehtoo. Ja on turvallisempaa.

Mutta toisaalta kotisohva, siivoaminen, kirjoittaminen ja yksikseenolo kiehtoo. Ja on turvallisempaa. Eron jälkeen olin kovin alakuloinen ja mietin taas, miksi parisuhteeni aina päättyvät. Missä on vika? Uskaltaako asettaa sydäntään jälleen alttiiksi jollekin, joka voi sattua?

Varmasti jokainen eronnut miettii näitä samoja kysymyksiä, kun olisi mahdollisuus lähteä kotoa ulos ja ihmisten ilmoille. 

Toisaalta kiinnostaisi lähteä jälleen vähän ulos; tutustumaan uusiin ihmisiin. Toisaalta on turvallisempaa vain viettää aikaa näin; kirjoitellen ja sarjoja katsellen.

Mitähän sitä tekisi? Antakaa vinkkejä!

Lue myös:
Sinkkuäidin monimutkainen parisuhde-cv
Tinder - uhka vai mahdollisuus?

Terveisin, Etä-äiti

Facebook || Instagram || Twitter

Kommentit (2)

24/7 äiti
1/2 | 

Lähde luontoretkelle kansallispuistoon. Niin minäkin teen tyttöjeni kanssa tällä viikolla, koska on syysloma, eikä minulla ole lapsivapaata. Osallistumme myös yksinhuoltajien yhdistyksen retkelle luonnontieteelliseen museoon ja käymme lasten kulttuurikeskuksessa yms.

E86
2/2 | 

Jos on koko viikko aikaa,niin tee tuo kaikki: löhöile sarjojen kanssa, ulkoile (treffi mielessä tai muuten). Sulje SoMet ja ota oikeasti aikaa itselle. Nauti vapaasta ilman huonoa omaatuntoa, vietit sen yksin tai seurassa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla