Minun. Minun teinini. Rakkain. Ilonkyyneleet.

Eilen hulluuspäissäni menin soiton jälkeen tekemään keikkatyöpäivän, vaikka takana oli perjantain menoilta Vauvan blogiyhteisön bloggaajien kanssa. Väsy oli aika hurja. Perjantai oli kyllä todella antoisa ja sain monia hyviä vinkkejä blogini kirjoittamiseen.

Mutta eilinen sitten olikin aika hurja päivä. Kahdeksan tuntia vieraassa työpaikassa vastuullisessa tehtävässä pienessä väsymyksessä.

Palvelen asiakkaita. Silmiä painaa. Paikalle saapuu kolme komeaa nuorta poikaa. Yksi heistä koettaa mennä pelaamaan pelikonetta. Ennenkuin ehdin sanoa mitään kieltävää ja autoritaarista, kuuluu poikien joukosta:

 

-"Hei, äläs koeta jallittaa tuota. Se on mun mutsi!"

-Tä? Onks toi sun mutsi? Noin nuori? Onks se täällä töissä? Wau!

-Joo, on se? Eks sä tienny! Se on mun mutsi!

 

En kovin usein näe poikani ystäviä ja vielä harvemmin he minua, koska en asu (aiemmin en asunut) lähellä heitä. Ei vaan ole tullut tavattua. Tuossa he nyt sesoivat, kolme teiniä. Poikani oli tullut odottamaan minun työpäiväni loppumista. Olisi kiva viettää ilta yhdessä, oli sanonut. Se tietenkin kävi minulle! Mutta hän olikin halunnut tulla jo aiemmin odottelemaan minua. Ja sitten tuo teini esitteli minut kavereilleen. Voin vannoa, että hänen äänessään oli vähän ylpeyttä. Tai sitten vain keksin sen. Sama tuo minulle. Olin silti onneni kukkuloilla.

Mutta tässä minä olin. Tuon pojan mutsi. Väsyneenä työpaikalla. Mutta onnenkyyneleet silmissä.

Kuvassa teini odottelee äitiään coolimpana kuin koskaan.

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo facebook-sivujani?

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla