Minun uusi koti on tässä hassussa maassa, jossa tulee valkoista, märkää ainetta taivaalta maahan ja jossa on paikka, mihin mennä joka aamu syömään hyvän makuista puuroa.

Täällä minua otetaan kädestä kiinni ja hymyillään, vaikka ihan ensiksi eivät ne aikuiset edes tienneet, kuka minä olin. Se oli minusta aika jännää.

Siellä minun vanhassa maassa oli kova meteli ja yhtenä aamuna vedenhakureissulta tullessani ei ollut enää kotia. Kodin paikalla oli vain iso reikä maassa.

Sitten tulin tähän uuteen maahan ja täällä oli koti. Ja täällä otetaan kädestä kiinni.

Täällä kodin paikalla ei ole reikää. Täällä koti on aina samassa paikassa, mihin sen aamulla jätän ja siellä on iso sänky, johon on ihana mennä joka ilta nukkumaan.

Tämä on aika ihmeellinen maa.

**********************

"Pieniä tarinoita"- kampanja muistuttaa, että jokaisella pakolaislapsella, kuten kellä tahansa lapsella, on oikeus arvokkaaseen elämään ja hyvään lapsuuteen.

Tarinoita jaetaan nyt Lapsen oikeuksien viikolla Facebookissa. Löydät ne hashtagilla #PieniäTarinoita.

Kampanjan toteuttavat yhteistyössä UNICEF, Suomen Kirjailijaliitto ja Finlands svenska författareförening.

www.unicef.fi

#PieniäTarinoita

***********

Terveisin, Etä-äiti

Seuraathan jo Facebook-sivujani?

 

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

Kirjoittaja: Helka Belt

Etä-äitiys on vähän puhuttu aihe edelleen. Miltä etä-äitiys TUNTUU oikeasti? Millaista on olla eroperheen ja kahden pojan äiti, joilla on eri isä?

Tämä blogi vastaa näihin kysymyksiin. Käsittelen aiheita eroperhe- ja uusperhe-elämän haasteista, etä-äitiydestä, vuoroviikkoäitiydestä sekä elämäni tapahtumista, jotka ovat johtaneet etä-äitiyteeni.

 

etaaiti@gmail.com

Facebook

Instagram

Twitter

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin! Bloggaajaan saat yhteyden tästä.

Hae blogista

Blogiarkisto

2019
2018
Syyskuu
Huhtikuu
Tammikuu
2017
Sisältö jatkuu mainoksen alla